Cea mai asteptata masina a anului s-a lansat si in Romania. Uite cat costa noul Volkswagen Golf 8!

Cea mai asteptata masina a anului s-a lansat si in Romania. Uite cat costa noul Volkswagen Golf 8!
  • Noul Volkswagen Golf 8 porneste in Romania de la 20.303 euro
  • Versiunea de baza ofera un motor 1.5 TSI cu 130 CP sub capota
  • Meniul standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED
Distribuie pe Facebook

Jantele din aliaj pe 16 inch, blocurile optice cu tehnologie LED, dar si climatizarea automata Air Care Climatronic se numara printre dotarile oferite in standard.

Anuntata la finele anului trecut, cu ocazia unui eveniment special organizat in ultima parte a lunii octombrie, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf a ajuns intr-un final si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la doar 20.303 euro (TVA inclus), potrivit configuratorului oficial.

Comercializata sub indicativul Life 1.5 TSI ACT, versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, care dezvolta...

... undeva in jurul a 130 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea fata - daca mai era nevoie de precizat, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, primele informatii date publicitatii vorbind despre un consum mediu de carburant de 4.7 - 4.8 litri la 100 de kilometri.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

In ceea ce priveste echiparea disponibila, cel mai accesibil Volkswagen de generatie a opta se bucura in standard inclusiv de jante din aliaj pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si climatizarea automata Air Care Climatronic, iluminarea ambientala in 10 culori sau sistemele active Front Assist, Lane Assist, City Emergency Brake si Adaptive Cruise Control, de exemplu. Situatia se repeta in cazul instrumentelor de bord digitale Digital Cockpit.

Optional, clientii pot opta pentru scaune fata / bancheta spate incalzite, suspensie cu reglare adaptiva, trapa panoramica actionata electric, afisaj pe parbriz, servodirectie progresiva etc.

Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf mai este comercializata pe piata din Romania si intr-o varianta mild-hybrid (de la 23.930 de euro), cu 150 de cai putere. Viitorii cumparatori vor mai avea la dispozitie, deloc surprinzator si un 2.0 TDI, de 116 CP (21.878 de euro) ori 150 CP (27.300 de euro).

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (163) Poze VW Golf 8 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2020