Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Cat costa in Romania

Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie. Cat costa in Romania
  • Cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum a primit o noua generatie
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch. Plus tapiterie dintr-o combinatie de piele sintetica si material textil.

Prezentata publicului larg acum cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cea de-a doua generatie a gamei Seria 2 Coupe a fost lansata recent si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 37.366 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul BMW Romania.

In configuratia de baza, cunoscuta sub indicativul 220i, mult anticipata masina isi va intampina clientii alaturi de un benzinar cu patru cilindri in linie. De doi litri, plus 184 de cai putere, livrati puntii spate printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Drept urmare, cu acceleratia la podea, cea mai ieftina masina cu tractiune spate pe care BMW o vinde acum sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 7.5 secunde. Viteza maxima este de 236 km/h, iar consumul mediu de 6.3 - 6.8 litri la 100 kilometri.

Aceeasi generatie cu numarul doi a gamei Seria 2 Coupe mai este disponibila, in Romania, si intr-o versiune 220d. Acompaniata de un diesel cu patru cilindri, plus o capacitate de doi litri, dar cu 190 de cai putere in compartimentul motor.

Mai scumpa cu aproape 3.000 de euro decat varianta 220i, respectiva masina isi va mai clientii si alaturi de un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, sinonim cu alti 11 cai putere. Cutia automata cu opt rapoarte si tractiunea spate completeaza, si in cazul de fata, pachetul tehnic.

Situatia se schimba daca vine vorba despre performante: cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 6.7 secunde, iar viteza maxima urca pana la 237 km/h. Consumul mediu variaza intre 4.1 si 5.7 litri la 100 kilometri.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW Seria 2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2021