Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Galerie FOTO completa

Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta. Galerie FOTO completa
  • Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie
  • Motoarele diesel, OUT din oferta
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea, in schimb, la dispozitie nenumarate motorizari MPI si TSI care, multumita rezervorului cu o capacitate de 50 de litri, oferit in premiera absoluta, se lauda cu o autonomie de peste 900 de kilometri.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul primaverii anului 2021, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Skoda sub numele (de) Fabia a revenit de curand, chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: au fost publicate aproape 140 de imagini proaspete, unele interioare, altele exterioare, cu masina construita pe arhitectura MQB-A0 a Grupului Volkswagen, daca mai trebuia cumva mentionat.

Disponibila la vanzare, pe piata din Germania, la preturi care incep de la 16.290 de euro, noua subcompacta a marcii din Mlada Boleslav masoara putin peste 4.100 de milimetri in lungime, fiind astfel cu 11 centimetri mai lunga ca pana acum, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului a crescut cu 50 de litri, pana la valoarea de 380 de litri.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

In ceea ce priveste partea estetica, mult anticipata Skoda Fabia 4 iese in evidenta printr-un design exterior familiar, insotit de diferite elemente angulare. De cealalta parte a portierelor, la interior, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv ceasuri de bord digitale si configurabile, plus volan multifunctional cu doua spite si display central de pana la 9.2 inch pentru sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Noua subcompacta a marcii din Mlada Boleslav isi va intampina clientii, sub capota, alaturi de cinci unitati, toate pe benzina, cu trei sau patru cilindri in dotare, aspirate sau turbo, de 1.0 si 1.5 litri, capabile sa livreze exclusiv rotilor aflate la nivelul puntii fata puteri maxime cuprinse intre 65 si 150 CP, dupa cum mentionam si anterior, la momentul lansarii oficiale.

Cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Skoda sub numele (de) Fabia este disponibila alaturi de o transmisie manuala cu cinci sau sase rapoarte, careia i se alatura o cutie DSG in sapte trepte. Un rezervor de 50 de litri este oferit optional, in premiera absoluta, astfel ca patru dintre propulsoarele masinii construite pe arhitectura MQB-A0 a Grupului Volkswagen vor oferi o autonomie de peste 900 de kilometri, aparent.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2021