Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta

Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie. Motoarele diesel, OUT din oferta
  • Cea mai ieftina masina de la SKODA a primit o noua generatie
  • Motoarele diesel, OUT din oferta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie, in schimb, cinci motorizari pe benzina, unele aspirate, altele supraalimentate, cu capacitati cilindrice de cel mult 1.5 litri, plus puteri maxime de pana la 150 de cai.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ doua luni - inca din primele saptamani ale anului curent, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania Skoda o comercializeaza sub denumirea de Fabia a revenit de curand - chiar zilele acestea, in lumina reflectoarelor. Si totul dupa ce binecunoscutul producator auto din Mlada Boleslav a publicat noi fotografii si informatii oficiale despre noua gama proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Fiesta, Renault Clio, Opel Corsa, Peugeot 208, Seat Ibiza, VW Polo, iar lista poate continua la nesfarsit.

Construita pe platforma MQB-A0 a Grupului Volkswagen, dupa cum precizam si anterior, mult anticipata subcompacta a cehilor masoara putin peste 4.1 metri in lungime - fiind astfel cu 11 centimetri mai mare ca pana acum, pe cand capacitatea de incarcare a portbagajului a crescut cu 50 de litri, pana la 380 de litri - un record absolut pentru segment, anunta ultimul comunicat de presa publicat.

Noua Skoda Fabia

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul estetic, cea de-a patra generatie a masinii pe care compania Skoda o comercializeaza sub denumirea de Fabia iese in evidenta printr-un design exterior extrem de familiar - insotit de unele elemente angulare. De cealalta parte a portierelor - la interior, noua gama proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum Ford Fiesta, Renault Clio, Opel Corsa, Peugeot 208, Seat Ibiza, dar si VW Polo a primit din partea binecunoscutului producator auto din Mlada Boleslav inclusiv un volan multifunctional in doua spite.

Mult anticipata subcompacta a cehilor se mai poate lauda - deloc surprinzator, si cu un pachet tehnologic impresionant - ce cuprinde si faruri cu LED, instrumente de bord digitale, transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, display central de pana la 9.2 inch, comenzi vocale, hotspot Wi-Fi, sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay s.a.m.d.

Sub capota - asemeni proaspat relansatelor Seat Ibiza si VW Polo, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania Skoda o comercializeaza sub denumirea de Fabia nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Binecunoscutul producator auto din Mlada Boleslav a pregatit clientilor noii game proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Fiesta, Renault Clio, Opel Corsa, Peugeot 208 o lista formata din cinci unitati pe benzina - cu trei sau patru cilindri in linie, aspirate sau supraalimentate, de 1.0 si 1.5 litri, cu puteri cuprinse intre 65 si 150 CP.

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Noua Skoda Fabia
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2021