A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina ameninta serios suprematia Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie cinci motorizari pe benzina, unele aspirate, altele supraalimentate, cu capacitati cilindrice de pana la 1.5 litri, plus puteri maxime cuprinse intre 65 si 150 CP.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul primaverii acestui an, noua Skoda Fabia a intrat de curand - zilele trecute, in productia de serie. Asamblarea masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Polo are loc la uzina din Mlada Boleslav, care a primit - anterior, investitii de 110 milioane de euro.

De cealalta parte, nota de plata a subcompactei construite - asemeni gamelor SEAT Ibiza si Audi A1, printre altele, pe platforma pe platforma MQB-A0 a Grupului VAG nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta.

Skoda Fabia - Start productie

Skoda Fabia - Start productie

Conducerea companiei Skoda a dezvaluit - in schimb, anterior, ca noua Fabia isi va intampina clientii alaturi de cinci motorizari pe benzina si niciunul pe motorina. Asa cum precizam si anterior - la inceputul acestui material, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Polo ofera intre 65 si 150 CP, evident.

Livrarea valorilor maxime caracteristice propulsoarelor aspirate si supraalimentate, cu capacitati cilindrice de pana la 1.5 litri, prezente in peisaj se va face - de la caz la caz, prin transmisii manuale sau automate, cu dublu ambreiaj.

Insotita de un design familiar - modificat la nivel de detaliu, noua Skoda Fabia se va mai putea lauda - pentru prima oara, si cu o lungime de peste patru metri. Lista cu dimensiuni a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Polo cuprinde inclusiv o capacitate record a portbagajului, de ~380 de litri.

Totodata, subcompacta construita, asemeni gamelor SEAT Ibiza si Audi A1, printre altele, pe platforma pe platforma MQB-A0 a Grupului VAG, promite si nenumarate tehnologii de ultima ora: faruri cu LED, ceasuri de bord digitale etc.

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Noua Skoda Fabia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Noua Skoda Fabia
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2021