Cea mai ieftina masina de la Skoda a primit o noua versiune. Cehii au publicat acum primele fotografii si detalii oficiale. Cat costa

Cea mai ieftina masina de la Skoda a primit o noua versiune. Cehii au publicat acum primele fotografii si detalii oficiale. Cat costa
  • Cea mai ieftina masina de la Skoda a primit o noua versiune
  • Cehii au publicat acum primele fotografii si detalii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si climatizare automata - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Skoda sub denumirea de Fabia se vinde - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile propuse de cehi se numara - mai nou, si o varianta Monte Carlo, ce se remarca numaidecat prin caroseria restilizata pentru un plus de sportivitate.

Disponibila la preturi incepand de la 20.550 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva reteta pune la dispozitia clientilor sai trei motorizari similare din anumite puncte de vedere si diferite din altele - marea batalie urmand a se da intre doua propulsoare cu trei cilindri si o capacitate de 999 de centimetri cubi si un motor I4 de 1.5 litri, dupa cate se pare.

Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo

Comercializata sub indicativul 1.0 MPI, versiunea de baza dispune de doar 80 de cai putere - livrati rotilor fata exclusiv printr-o cutie manuala cu cinci rapoarte, precum in cazul urmatoarei variante: 1.0 TSI de 95 CP. Aceasta optiune beneficiaza si de o configuratie cu 110 cai putere - ce lucreaza alaturi de o transmisie cu trei pedale si sase trepte sau, optional, una DSG.

Noua masina oferita de Skoda sub denumirea de Fabia Monte Carlo isi va mai intampina cumparatorii si impreuna cu un 1.5 TSI ce dezvolta 150 CP si se bucura - in standard, de unitatea DSG mentionata si anterior, in randurile de mai sus, astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, are de gand sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in opt secunde.

Daca mai era nevoie de precizat, seria ingredientelor ce compun respectiva reteta a cehilor contine si o pereche de faruri cu LED, dar si climatizare automata. Aceeasi lista cu dotari standard continua cu un set de jante din aliaj - cu un diametru de 16 inch, aparent, insa din peisaj nu lipsesc nici display-ul central - cu diagonala de opt inch sau instalatia audio in sase boxe.

Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo

Skoda Fabia Monte Carlo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Skoda Fabia Monte Carlo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022