Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cum arata in realitate versiunea mult imbunatatita

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Cum arata in realitate versiunea mult imbunatatita
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Cum arata in realitate versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat trei motorizari pe benzina. Plus un motor pe CNG.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape patru ani, inca din a doua jumatate a lunii iunie, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo a primit - cu numai cateva zile in urma, la sfarsitul saptamanii trecute, un facelift major. Programata sa ajunga in showroom-urile de pe teritoriul Europei - la vanzare, in perioada urmatoare de timp, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta, Renault Clio si Peugeot 208 se remarca numaidecat prin noua parte frontala, cu blocurile optice unite de o banda iluminata cu LED-uri.

Lista modificarilor operate de desginerii companiei cu sediul in Wolfsburg continua in partea din spate a caroseriei - acolo unde principalul element de atractie consta in blocurile optice a la Golf 8. Evident.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Retata caracteristica departamentului exterior cuprinde inclusiv noi optiuni la nivel de culori si - daca mai trebuia cumva mentionat, jante, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo bucurandu-se - in urma facelift-ului primit, si de cateva nenumarate upgrade-uri interioare. Odata ajunsi la interior, pasagerii versiunii imbunatatite a gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta, Renault Clio si Peugeot 208 vor descoperi si un display central cu diagonala de pana la 9.2 inch, dar si o instalatie de climatizare imprumutata de la Arteon si Tiguan.

Sub capota, marea batalie se va da intre trei benzinare de un litru - doua turbo si unul aspirat, un 1.0 pe gaz comprimat natural (CNG), plus un 2.0 turbo pentru hot-hatch-ul R. Dupa cum precizam si anterior.

In urma facelift-ului primit, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo urmeaza sa impresioneze - deloc surprinzator, si prin tehnologiile din dotare, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta, Renault Clio si Peugeot 208 dispunand si de faruri IQ.LIGHT LED matrix, instalate pentru prima oara pe Touareg. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici instrumentele de bord digitale si configurabile afisate pe un display cu diagonala - generoasa, de 10.25 inch, nici sistemele de siguranta activa necesare unui condus semi-autonom.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Volkswagen Polo Facelift
mai multe