Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum prima imagine oficiala cu versiunea sport

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum prima imagine oficiala cu versiunea sport
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Nemtii au publicat acum prima imagine oficiala cu versiunea sport
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a variantei cu motor de doi litri si 207 CP a fost programata chiar pentru sfarsitul lunii viitoare, potrivit unui comunicat de presa publicat zilele acestea.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei saptamani, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de Volkswagen Polo va primi curand - chiar in viitorul imediat, si o versiune sport. Anuntata recent, varianta comercializata sub denumirea de Polo GTI va debuta inainte ca iunie 2021 sa devina istorie.

Anticipata de o prima schita oficiala, respectiva masina se remarca inclusiv printr-un nou spoiler la nivelul partii din fata a caroseriei - cu prize supradimensionate de aer si proiectoare de ceata hexagonale.

Lista atractiilor principale continua cu diferite elemente contrastante de rosu, plus jante din aliaj cu design in cinci spite. Din peisaj nu ar trebui sa lipseasca - fie vorba acum intre noi, nici pragurile laterale proeminente si nici spoilerul spate cu difuzor incorporat, la care se vor adauga un eleron pentru plafon si o evacuare dubla.

In ceea ce priveste departamentul interior, versiunea sport a proaspat lansatului Volkswagen Polo Facelift ar putea oferi inclusiv un volan multifunctional cu parte inferioara plata si pedalier din alumiu.

Motorizarea de sub capota nu reprezinta decat un mister, insa varianta originala se bucura de serviciile unui benzinar turbo cu patru cilindri in linie - de doi litri si 207 CP. Suficient pentru ca respectiva masina sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.5 secunde si pana la o viteza maxima de 240 de kilometri pe ora.

Volkswagen Polo GTI Facelift - Prima poza oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe