Cea mai ieftina masina sport de la Volkswagen a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum primele detalii despre preturi

Cea mai ieftina masina sport de la Volkswagen a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum primele detalii despre preturi
  • Cea mai ieftina masina sport de la Volkswagen a primit un facelift major
  • Nemtii au publicat acum primele detalii despre preturi
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus instalatie audio cu sase boxe - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, cea mai recenta iteratie a masinii cunoscute sub denumirea de Polo se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Volkswagen la dispozitia viitorilor clienti se regaseste, mai nou, si o varianta de inalta performanta pe nume Polo GTI - insotita de un motor 2.0 TSI.

VW Polo GTI - Galerie foto

VW Polo GTI - Galerie foto

Disponibila la preturi incepand de la 31.095 euro - daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva reteta continua cu un set de valori maxime sinonime cu 207 CP si 320 Nm, livrate rotilor exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza, cu pedala de acceleratie blocata la podea, decat 6.5 secunde.

Aceeasi versiune de inalta performanta a noului Polo Facelift se va mai putea lauda - de asemenea, si cu o viteza de top de aproximativ 240 de kilometri pe ora. In ceea ce priveste consumul de carburant, Volkswagen anunta ca varianta oferita sub indicativul Polo GTI necesita - in medie, 6.8 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Respectiva masina promite sa impresioneze - daca mai trebuia precizat, si prin lista cu dotari standard. Ce gazduieste, dupa cum mentionam si anterior, atat faruri cu matrice de LED-uri, cat si instalatie audio cu sase boxe, acestora alaturandu-li-se si jante din aliaj pe 17 inch, o pereche de scaune incalzite, ceasuri de bord digitale si configurabile, volan cu trei spite si padele pentru schimbarea vitezelor s.a.m.d.

VW Polo GTI - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze VW Polo GTI - Galerie foto
mai multe