Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale cu versiunea sport

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale cu versiunea sport
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Nemtii au publicat acum primele imagini oficiale cu versiunea sport
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizarea turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 207 CP. Plus 320 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub denumirea de Polo se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Volkswagen la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o varianta de inalta performanta GTI - acompaniata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri.

Anuntata in urma cu doar cateva momente, respectiva masina ofera persoanei de la volan undeva in jurul a 207 CP. Plus 320 de Newton-Metri, potrivit comunicatului oficial de presa.

O cutie automata cu sapte rapoarte, de tip DCT, este unica transmisie disponibila, astfel ca printre performantele de care noul si mult anticipatul Volkswagen Polo GTI Facelift este capabil se regaseste si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai sase secunde si jumatate. Viteza maxima se invarte in jurul a 240 de kilometri pe ora - conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

In ceea ce priveste departamentul stilistic, spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de agresivitate, jantele din aliaj de pana la 18" si evacuarea dubla definesc meniul de la exterior.

Sub capota, de cealalta parte a portierelor, Volkswagen a pregatit doua display-uri color de dimensiuni generoase, unul pentru instrumentele de bord digitale si altul pentru sistemul de infotainment de ultima generatie. Din peisaj nu lipsesc insa nici volanul multifunctional cu parte inferioara plata si trei spite, comenzile tactile sau - de exemplu, tapiteria speciala pentru scaunele fata si bancheta spate.

De asemenea, clientii vor mai putea opta experimenta, in standard sau optional, de la caz la caz, si un set de faruri cu matrice de LED-uri, plus sistem audio Beats si asa mai departe.

Volkswagen Polo GTI Facelift

Volkswagen Polo GTI Facelift

Volkswagen Polo GTI Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen Polo GTI Facelift
mai multe