Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.15 metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cat costa

Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.15 metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cat costa
  • Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.15 metri si ofera nu mai putin de opt locuri
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch. Plus aer conditionat si instalatie audio in sase difuzoare.

Prezentata publicului larg la inceputul verii acestui an, cea mai noua generatie a celebrei masini comercializate de Kia sub denumirea de Carnival are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Nota de plata a respectivului model porneste - potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii, de la circa 32.600 de dolari, versiunea de top fiind, in schimb, cu 13.100 de dolari mai scumpa. Fara a pune la socoteala si costul eventualelor echipamente optionale.

Kia Carnival

Botezata LX, varianta de baza - se bucura, asemeni celorlalte optiuni disponibile, de serviciile unui motor aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri, conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 290 de cai putere, plus 355 de Newton-Metri. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, dupa spusele companiei producatoare.

Cea mai accesibila configuratie a aceleiasi masini vandute de Kia sub denumirea de Carnival continua cu lumini insotite - partial, de tehnologia LED, cu jante din aliaj pe 17 inch, cu aer conditionat, o instalatie audio in sase difuzoare, un display central de opt inch, hotspot Wi-fi, asistent pentru mentienerea benzii de rulare, senzori de parcare spate si cruise control. Respectivul model beneficiaza - optional, insa, si de scaune fata incalzite, si de piele artificiala.

Daca vine vorba, pe de alta parte, despre reteta de top, suma de 45.700 de dolari le va aduce viitorilor clienti si o trapa cu actionare electrica, printre bunatatile puse la dispozitia cumparatorilor meniului pe nume SX Prestige numarandu-se si ceasurile de bord digitale. Plus climatizarea cu reglare a temperaturii pe trei zone, boxele de la Bose, pilotul automat adaptiv, incarcarea wireless a telefonului etc.

Kia Carnival

Kia Carnival

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Kia Carnival
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2022