Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista marilor surprize culmineaza cu motorizarea instalata sub capota, acolo unde clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu un sistem de propulsie hybrid.

Dezvelita publicului larg chiar la inceputul anului 2021, cea de-a treia generatie a gamei comercializate de japonezii de la Honda sub denumirea de HR-V a revenit de curand - zilele trecute, sub lumina reflectoarelor. Pentru o prezentare extrem de detaliata.

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Renault Captur si Nissan Juke, aceasta se remarca in special prin grila frontala finisata in culoarea caroseriei, persoanele atente la detalii urmand a observa, de asemenea, si silueta a la MX-30, prima Mazda electrica.

Honda HR-V

Honda HR-V

Honda HR-V

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu farurile inguste, unite cu o banda cromata, si portierele spate cu manere ascunse. Din peisaj nu lipsesc insa nici stopurile partial clare, la randul lor unite - cu o banda iluminata de LED-uri, ce-i drept.

De cealalta parte, la interior, cea de-a treia generatie a gamei comercializate de japonezii de la Honda sub denumirea de HR-V promite sa isi intampine viitorii clienti alaturi de materiale moi, dar si un display pozitionat in partea superioara a plansei de bord.

Sub capota, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor produse ca Renault Captur si Nissan Juke nu ofera decat un sistem de propulsie hybrid - cu o unitate 1.5 i-VTEC si doua motoare electrice pentru un total de pana la ~131 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda HR-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2021