Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch, plus lumini de zi si pozitie cu tehnologie LED, potrivit configuratorului oficial.

Anuntata cu mai bine de doua saptamani in urma, la mijlocul lunii care tocmai s-a incheiat, cea mai recenta generatie a celebrului Hyundai Tucson a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 24.823 de euro.

Pentru o perioada limitata de timp insa, noua masina va face subiectul anumitor discount-uri si promotii, astfel ca nota minima de achitat va cobori pana la 22.205 sau chiar 20.706 euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

In ceea ce priveste formula disponibila in schimbul acestei sume de bani, ei bine... aceasta debuteaza cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 150 de cai. Cuplata, evident, la o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Comercializata sub indicativul Comfort, varianta de baza a proaspat (re)lansatului Hyundai Tucson se bucura in standard si de jante pe 17 inch, aer conditionat cu reglare manuala, plus lumini de zi, dar si de pozitie echipate cu tehnologie LED.

Respectiva masina mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, si camera pentru marsarier, pilot automat, franare autonoma de urgenta, display tactil cu diagonala de opt inch si asistent pentru mentinerea benzii. Conform configuratorului oficial.

Daca reteta mentionata anterior nu-i indeajuns de buna sau suficient de atractiva, aceiasi clienti mai au la dispozitie si alte doua motorizari dintre care sa aleaga: un 1.6 M-Hybrid cu 180 CP si cutie 7 DCT si un 1.6 Hybrid de 230 CP si transmisie 6 AT.

Totodata, cea mai recenta generatie a celebrului Tucson mai poate fi comandata si in compania unui sistem de tractiune integrala. Hyundai a mai pregatit, de altfel, si alte variante de echipare, unele si cu jante pe 19" sau scaune ventilate in standard.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai Tucson
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2020