Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea, initial, de ales intre un benzinar turbo de 1.6 litri si o unitate diesel cu capacitatea cilindrica de doi litri.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci saptamani, chiar in prima parte a lunii anterioare, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Kia sub denumirea de Sportage a revenit, de curand, sub lumina reflectoarelor. Explicatia?

Respectiva masina a fost surprinsa zilele trecute, complet necamuflata, pe strazile Coreei de Sud, lasand astfel la vedere toate detaliile nonconformiste de la nivelul departamentului exterior, dar si cateva dintre elementele specifice interiorului.

Asteptata sa ajunga in showroom-uri, de ce nu, pana la finele anului 2021, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Kia sub denumirea de Sportage se remarca in special prin partea frontala dramatic stilizata. Cu lumini de zi unice.

Mult anticipata masina a sud-coreenilor se mai poate lauda, de asemenea, si cu un set de aripi laterale proeminente, cu jante uriase, blocuri optice posterioare unite cu o banda si doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale.

Insotita de o lungime de 4.66 metri, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Kia sub denumirea de Sportage isi va intampina clientii, initial, alaturi de un benzinar turbo de 1.6 litri. Si o unitate diesel cu capacitatea cilindrica de doi litri.

Gama de motorizari caracteristica respectivei masini va fi completata, ulterior, atat cu o versiune hybrid, cat si cu o varianta plug-in hybrid, conform primelor detalii oficiale date, de conducerea constructorului din Coreea de Sud, publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2021