Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv plansa de bord imbracata in piele si chiar faruri cu LED sau functie de incalzire pentru scaunele fata, dar si bancheta spate.

Anuntata in prima parte a verii trecute, cea mai noua masina de la Suzuki a fost lansata, recent, si pe piata din Romania. Discutam, mai precis, despre SUV-ul oferit sub denumirea de Across, care are la baza ultima generatie a gamei Toyota RAV4.

Drept urmare, sub capota isi va face veacul un sistem de propulsie PHEV, cu doua motoare electrice si un benzinar aspirat de 2.5 litri, astfel rezultand o putere totala de pana la 306 CP.

Suzuki Across

O cutie automata de tip CVT, plus un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica a noului Suzuki Across, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat sase secunde. Viteza maxima nu va depasi pragul de 180 km/h.

Valoarea din dreptul consumului mediu lipseste de pe site-ul importatorului local, acolo unde se precizeaza doar ca autonomia in modul complet electric se ridica la 75 de kilometri.

Se cunoaste insa nota de plata, cea mai noua masina de la Suzuki fiind lansata, pe piata din Romania, la 49.990 de euro. SUV-ul oferit sub denumirea de Across, care are la baza ultima generatie a gamei Toyota RAV4, vine cu o echipare generoasa.

Plansa de bord imbracata in piele si chiar farurile cu LED sau functia de incalzire pentru scaunele fata, dar si bancheta spate, se regasesc pe lista cu dotari standard, printre multe altele.

Totodata, noul Suzuki Across a mai pregatit, din aceeasi serie "fara niciun fel de costuri suplimentare", si jante din aliaj pe 19 inch, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone. Plus nenumarate sisteme de siguranta activa.

Suzuki Across

Suzuki Across

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Suzuki Across
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2021