Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Suzuki este doar o Toyota rebranduita
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus jante pe 16 inch si scaune fata / bancheta spate cu functie de incalzire.

Anuntata in prima parte a toamnei trecute, cea mai noua masina din portofoliul companiei Suzuki a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. Discutam, mai exact, despre break-ul comercializat sub denumirea de Swace, care are la baza ultima generatie a gamei cunoscute sub numele de Toyota Corolla Touring Sports.

Drept urmare, sub capota se regaseste un sistem de propulsie full-hybrid, compus dintr-o unitate aspirata de 1.8 litri, pe benzina, si un motor electric.

Suzuki Swace

O transmisie automata de tip CVT, dar si un sistem de tractiune fata, plus o putere maxima de pana la 122 de cai continua fisa tehnica a noului Suzuki Swace. Acelasi break care are la baza ultima generatie a gamei Toyota Corolla Touring Sports mai ofera si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 11.1 secunde, printre altele.

In ceea ce priveste nota de plata, preturile specifice pietei din Romania pornesc de la 22.715 euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Cea mai noua masina din portofoliul companiei Suzuki dispune, in standard, si de jante pe 16 inch. De asemenea, break-ul comercializat sub denumirea de Swace, care are la baza ultima generatie a gamei cunoscute sub numele de Toyota Corolla Touring Sports propune, fara costuri suplimentare, si faruri cu tehnologie LED.

Echiparea disponibila in schimbul sumei mentionate anterior contine si scaune fata / bancheta spate cu functie de incalzire, display central de opt inch etc.

Suzuki Swace

Suzuki Swace

Suzuki Swace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Suzuki Swace
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2021