Cea mai noua masina de la VW e acest super-break cu alura de coupe si 320 CP pe ambele punti. VIDEO

Cea mai noua masina de la VW e acest super-break cu alura de coupe si 320 CP pe ambele punti. VIDEO
  • Cea mai noua masina de la VW e acest super-break cu alura de coupe si 320 CP pe ambele punti
  • Mult anticipata versiune de performanta Arteon R Shooting Brake se va vinde inclusiv intr-o varianta Fastback
Distribuie pe Facebook

Anuntata chiar in cursul zilei de ieri, mult anticipata versiune de performanta Arteon R Shooting Brake se va vinde inclusiv intr-o varianta Fastback cu cinci portiere in dotare.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei ani, chiar in parte a lui 2017, masina care a scos din productia de serie vechiul (Passat) CC a primit in cursul zilei de ieri un facelift major. Pe langa obisnuitele schimbari de ordin estetic, cea mai recenta iteratie a celebrului VW Arteon se mai lauda si cu o versiune de performanta R, ce va fi disponibila inclusiv pe noua varianta de caroserie Shooting Brake.

In configuratia de top, seria vestilor bune culmineaza cu unitatea turbo de doi litri si 320 de cai oferita in compania unui sistem inteligent de tractiune integrala, insa nu vor trece neobservate nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, jantele din aliaj de dimensiuni generoase sau evacuarea cvadrupla.

Reteta specifica primului Arteon R din istoria VW mai cuprinde, de asemenea, si un volan cu parte inferioara plata, plus scaune fata sport. Cat despre performantele masinii ce va fi comercializata atat intr-o versiune Fastback, cat si intr-o varianta de caroserie Shooting Brake, ei bine... exista voci care vorbesc despre o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizabila in mai putin de cinci secunde.

Multumita facelift-ului primit la mijlocul acestei saptamani, inlocuitorul vechiului (Passat) CC se poate lauda si cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, de 218 CP, dar si cu o instalatie audio de la harman/kardon de 700 W, iluminare ambientala in 30 de nuante, incarcare wireless a telefonului mobil etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe