Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania este acest super-sedan cu motor diesel de 340 CP si tractiune integrala in standard

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania este acest super-sedan cu motor diesel de 340 CP si tractiune integrala in standard
  • Primul BMW M340d xDrive se vinde pe piata din Romania cu putin peste 63.600 de euro
  • Masina companiei bavareza ofera un motor diesel de 340 CP si tractiune integrala in standard
  • Pachetul de baza cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED si cutie automata de viteze
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial la sfarsitul lunii februarie, prima generatie a bavarezului BMW M340d xDrive poate fi comandata inclusiv intr-o varianta Touring, daca te intrebai cumva.

Inspirata de reteta noului, dar si extrem de controversatului Audi S4 TDI, prima generatie a bavarezului BMW M340d xDrive gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 340 de cai putere si nu mai putin de 700 de Nm. Asa cum precizam inclusiv anterior, unitatii termice i se alatura un sistem micro-hibrid pe 48V, ce livreaza la randul lui alti 11 CP.

Cu pedala de acceleratie la podea, impresionanta masina de clasa medie reuseste sa gaseasca rezolvarea ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.6 secunde, cu mentiunea ca versiunea Touring necesita 0.2 secunde in plus pentru a incheia aceeasi misiune.

Pe piata din Romania, prima generatie a bavarezului BMW M340d xDrive porneste de la putin peste 63.600 de euro, iar echiparea standard cuprinde jante din aliaj usor pe 18 inch, dar si pachet aerodinamic M. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si suspensia, diferentialul sau franele M Sport, dar si directia sport variabila, tractiunea integrala xDrive ori cutia automata cu opt trepte de viteza Steptronic Sport, de exemplu.

Aceeasi impresionanta masina de clasa medie se mai poate lauda, totodata, si cu o tapiterie din Alcantara, plus Sensatec, iluminare ambientala, blocuri optice cu tehnologie LED, asistenta la parcare, iluminare ambientala, volan M imbracat in piele, ceasuri digitale etc.

Dotarea optionala include, in schimb, ornamente Individual, vopsea metalizata, scaune fata si spate cu functie de incalzire. Jantele din aliaj cu diametrul pe 19 inch, suspensia M adaptiva, pilotul automat cu functie Stop&Go, farurile cu laser, geamurile fumurii spate, sistemul de acces confort, trapa cu actionare electrica, afisajul pe parbriz, controlul prin gesturi si incarcarea wireless a telefonului mobil vor creste, la randul lor, nota de plata.

BMW M340d xDrive

BMW M340d xDrive

BMW M340d xDrive

BMW M340d xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M340d xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2020