Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major. Cat costa in Romania noua masina

Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major. Cat costa in Romania noua masina
  • Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major
  • Cat costa in Romania noua masina
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de aproximativ opt inch.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul toamnei anului curent, cea mai recenta iteratie a masinii oferite de Mazda sub denumirea de CX-5 a fost lansata de curand, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la circa 23.990 de euro, potrivit datelor publicate pe site-ul importatorului oficial.

Comercializata sub indicativul G165 Emotion, versiunea de baza a respectivei game de produse mizeaza pe o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Ce dezvolta undeva in jurul a 165 de cai.

Mazda CX-5 Facelift

Mazda CX-5 Facelift

Mazda CX-5 Facelift

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa tehnica a celei mai ieftine Mazda CX-5 Facelift disponibile pe piata din Romania, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza exact 10.5 secunde. Cu acceleratia la podea, viteza maxima urca pana la 201 kilometri pe ora.

Aceeasi versiune de baza a respectivei game de produse a mai pregatit si o lista cu dotari standard imposibil de refuzat, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de aproximativ opt inch, evident.

Cea mai recenta iteratie a masinii oferite de Mazda sub denumirea de CX-5 pune la dispozitia clientilor din Romania trei unitati diferite, motorul mentionat si anterior fiind insotit de un al doilea benzinar aspirat, de 2.5 litri si 194 de cai. Singurul diesel ia forma unui propulsor turbo de 2.2 litri si 150 sau 184 de cai.

Respectiva gama de produse a pregatit atat versiuni cu tractiune fata, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, cat si unele AWD. Intr-un final, cumparatorii au de ales intre zece echipari diferite, trei nou-noute.

Mazda CX-5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Mazda CX-5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2021