Ceasuri digitale, faruri LED si cutie cu 10 rapoarte. Ce masina de legenda a primit tehnologie de ultima ora

Ceasuri digitale, faruri LED si cutie cu 10 rapoarte. Ce masina de legenda a primit tehnologie de ultima ora
  • Noul Mustang anunta ceasuri digitale, faruri LED si cutie cu 10 rapoarte
  • Masina americana propune inclusiv cateva sisteme de siguranta activa
  • Gama de motorizari este compusa acum din numai doua optiuni
Distribuie pe Facebook

Ajunsa de curand pe internet, brosura oficiala a noului Ford Mustang ne face cunostinta un muscle car demn de secolul XXI. Cel putin din punctul de vedere al tehnologiilor prezente la bord.

Trei ani si cateva luni mai tarziu de la premiera ei mondiala, generatia cu numarul sase a legendarului Mustang revine in showroom-urile companiei Ford intr-o versiune imbunatatita.

Dupa cum precizam si anterior, noua masina americana impresioneaza in special prin echipamentele gazduile la bord, clientii avand acum la dispozitie - de exemplu, inclusiv o cutie automata cu zece rapoarte.

O aparitie demna de secolului XXI, versiunea imbunatatita a modelului Ford Mustang mai propune si o pereche de faruri LED, plus un display de 12 inch pentru afisarea instrumentelor de bord.

Apoi, noua masina americana scoate la inaintare sistemele de siguranta care, cel mai probabil, ii vor asigura punctajul maxim la urmatoarea sesiune de teste organizata de institutia europeana Euro NCAP.

Sisteme de siguranta activa, precum pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta - care cuprinde si o functie de detectare a pietonilor, sau asistenul pentru mentinerea benzii de rulare.

Intr-un final, aceeasi brosura oficiala a modelului Ford Mustang Facelift ne mai dezvaluie ca din meniu nu lipsesc nici camera pentru marsarier, iluminarea ambientala sau comenzile vocale.

Pe scurt si revenind la inceputul materialului in cauza, legendara masina americana a poposit in secolul XXI, clientii sai primind acum (unele in standard, altele optional) mai multe gadget-uri ca oricand.

Fiind insa vorba despre un Ford Mustang, performantele sunt cele care inclina sau in balanta in favoarea masinii americane, astfel ca imbunatatirile continua la nivelul gamei de motorizari.

Gama de motorizari formata, mai nou, din doar doua optiuni, cu mentiunea ca atat versiunea 2.3 Ecoboost, cat si varianta 5.0 V8 au primit o crestere (inca necunoscuta) de putere.

Ford Mustang Facelift - Brosura

Ford Mustang Facelift - Brosura

Distribuie pe Facebook
mai multe