Cel mai cunoscut model de la Nissan a primit un facelift major. Noua versiune se lauda cu un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior

Cel mai cunoscut model de la Nissan a primit un facelift major. Noua versiune se lauda cu un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior
  • Cel mai cunoscut model de la Nissan a primit un facelift major
  • Noua versiune se lauda cu un design SF la exterior si doua display-uri uriase la interior
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata in continuare, si de aceasta data, fie de un motor turbo, cu sistem mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, fie de o unitate electrica a carei baterie este alimentata de o motorizare termica, ce actioneaza pe post de generator.

Inceputul anului 2024 marcheaza premiera unui nou vehicul marca Nissan - celebra compania auto din Tara Soarelui Rasare anuntand, in cursul zilei de astazi, lansarea unei variante mult imbunatatite a actualului Qashqai. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in shoowroom-uri - la vanzare, in perioada urmatoare de timp, respectivul SUV japonez se remarca in special prin aspectul complet restilizat, mai spectaculos ca oricand, al partii frontale, cu mentiunea ca nici optiunile proaspete caracteristice jantelor realizate din aliaj, cu un diametru de pana la 20 de inch, ori blocurile optice spate redesenate vizibil nu vor trece intocmai neobservate.

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Lista atractiilor principale continua cu doua ecrane color diferite - dintre care unul pentru instrumentele de bord digitale, iar altul destinat sistemului de infotainment, acestora alaturandu-li-se, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o tapiterie confectionata din piele. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - dimpotriva, nici elementele din Alcantara, detaliile sub forma de carouri, scaunele cu functie de incalzire, climatizarea cu reglare automata a temperaturii.

Noul Qashqai Facelift va fi disponibil - spre vanzare, in doua variante de motorizare, versiunea de baza urmand sa puna la dispozitia potentialilor cumparatori un motor turbo in patru cilindri, cu capacitate de 1.332 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina. Sinonim cu un total de pana la 158 de cai putere si 270 de Newton-Metri, propulsorul cu pricina ar trebui sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin de noua secunde si jumatate, fisa cu specificatii de ordin tehnic avand sa se incheie cu o viteza de top de 206 kilometri pe ora.

Reteta continua, in schimb, cu sistemul E-Power - ce combina o unitate electrica de 190 CP si 330 Nm cu un agregat VC-T de 1.5 litri, folosit pe post de generator, astfel ca primii 100 km/h isi vor face, de data aceasta, aparitia dupa un interval de numai 7.9 secunde. Ulterior, acul vitezometrului va urca pana la doar 170 km/h - produsul asamblat de constructorul japonez in Anglia promitand si un consum de carburant semnificativ mai mic decat al configuratiei anterioare.

Nissan Qashqai Facelift

Nissan Qashqai Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze Nissan Qashqai Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2024