Cel mai dorit sedan al momentului a ajuns in Romania. Uite cat costa noua Alfa Romeo Giulia

Cel mai dorit sedan al momentului a ajuns in Romania. Uite cat costa noua Alfa Romeo Giulia
  • Alfa Romeo a publicat preturile Giuliei pentru piata din Romania
  • Italienii mizeaza pe o gama larga de motorizari
  • Noua Giulia vine in 4 niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Dupa o lunga asteptare, noua Alfa Romeo Giulia ajunge si in Romania. Constructorul italian tocmai a publicat preturile sedan-ului care vine cu trei motoare diesel si trei pe benzina, inclusiv celebrul V6 dezvoltat impreuna cu cei de la Ferrari.

Modelul Giulia a fost prezentat de italienii de la Alfa Romeo la mijlocul anului trecut, si inca de la inceput a fost clar ca noul sedan va atrage multe priviri. Dupa ce l-am putut vedea in nenumarate fotografii sau filmulete, uite ca a venit momentul in care il vom vedea si pe strazile din Romania.

Constructorul italian tocmai a facut publice preturile Giuliei pe piata autohtona, unde va miza in primul rand pe o gama larga de motorizari, diesel si benzina, pentru a infrunta concurenta dura venita din partea unor modele precum BMW Seria 3, Audi A4 sau Mercedes Clasa C.

Astfel, pentru iubitorii motoarelor pe benzina, Giulia propune agregatul de 2.0 litri, capabil de 200 sau 280 de cai putere. In timp ce primul vine doar impreuna cu sistemul de tractiune pe spate, cel de-al doilea poate fi configurat si cu un sistem 4x4.

Lista propulsoarelor pe benzina este definitivata de celebrul motor V6 de 2.9 litri, dezvoltat impreuna cu cei de la Ferrari. Acesta se regaseste sub capota versiunii Quadrifoglio, si dezvolta 510 cai putere.

Cei care prefera motoarele diesel vor putea alege agregatul JTDM de 2.2 litri, capabil sa livreze 150, 180 sau 210 cai putere. La fel ca si in cazul celorlate propulsoare, acesta din urma poate fi comandat si cu tractiune integrala.

Daca tot am inceput sa vorbim despre versiunile de echipare, trebuie sa stii ca noua Giulia va fi oferita pe piata din Romania alaturi de mai multe niveluri de echipare. Cel standard se numeste Giulia si este urmat de Super, Veloce si in final Quadrifoglio, despre care vorbeam mai sus.

Pe langa gama de motorizari cuprinzatoare, clientii romani vor avea acces la o echipare standard destul de generoasa, care include printre altele sistemul start-stop, climatizare automata pe doua zone, geamuri electrice fata si spate, oglinzi reglabile electric si incalzite, 8 difuzoare, volan cu comenzi imbracat in piele, sistem multimedia cu ecran color de 6.5 inch, stopuri cu lumini LED, pilot automat, senzor de ploaie, si multe altele.

Ei bine, si acum partea in care afli cati bani trebuie sa scoti din buzunar. Pretul de pornire pentru noua Alfa Romeo Giulia este de 37.900 de euro cu TVA inclus. In acesti bani primesti nivelul de echipare standard, propulsorul diesel de 2.2 litri si 150 de cai putere, si transmisia manuala.

Pentru varful de gama reprezentat de versiunea Quadrifoglio situatia se schimba putin, deoarece pretul urca la 82.000 de euro, cu aproximativ 1.500 de euro mai putin decat rivalul sau direct, BMW-ul M3.

Distribuie pe Facebook
mai multe