Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539 de cai putere

Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539  de cai putere
  • Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o larga varietate de echipamente si dotari premium. Precum scaunele cu masaj sau plansa de bord imbracata in piele Nappa.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, inca din aprilie 2019, cel mai recent Mercedes GLS din istorie a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X7, impozantul SUV din portofoliul companiei cu sediul in Stuttgart a primit un facelift major, noul model remarcandu-se numaidecat prin designul complet restilizat - mai agresiv ca oricand, de la nivelul partii frontale.

Mercedes GLS Facelift

Mercedes GLS Facelift

Reteta specifica departamentului exterior continua cu blocuri optice posterioare si jante din aliaj redesenate pentru o doza extra de prospetime, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un volan multifunctional - caracterizat de trei spite, plus comenzi tactile. Din meniu nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici instrumentele de bord digitale, instalatia de audio de inalta fidelitate - semnata de Burmester, scaunele reglabile electric, cu incalzire, ventilatie, masaj, plansa de bord imbracata in piele Nappa, climatizarea automata, cu reglare pe multiple zone, ori navigatia cu realitate augmentata.

Din punct de vedere tehnic, cel mai nou GLS a pregatit un numar de doua variante diesel si doua pe benzina, fiecare dintre configuratiile disponibile la vanzare - 350 d 4Matic, 450 d 4Matic, 450 4Matic, 580 4Matic, punand la dispozitia cumparatorilor si un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cu 20 CP in cazul primelor trei savori, livrate alaturi de o unitate cu sase cilindri in linie, de 3.0 litri, respectiv 22 CP pentru aroma din urma. Condimentata cu un V8 cu capacitatea de 3.982 de centimetri cubi - dupa spusele nemtilor.

Mercedes GLS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes GLS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2023