Cel mai mic SUV din gama Seat este disponibil si in Romania. De la cat pleaca noul Arona

Cel mai mic SUV din gama Seat este disponibil si in Romania. De la cat pleaca noul Arona
  • Seat Arona este disponibil si in Romania
  • Vine cu patru niveluri de echipare
  • Momentan poate fi comandat numai impreuna cu doua motorizari pe benzina
Distribuie pe Facebook

Constructorul iberic de automobile a publicat lista de preturi pentru cel mai mic SUV din gama. De aici aflam ca, momentan, noul Arona este disponibil in Romania cu patru niveluri de echipare si doar doua motorizari pe benzina.

Dupa lansarea primului SUV din istoria brand-ului, oficialii Seat s-au gandit ca ar mai avea nevoie in gama de inca un model identic, insa de dimensiuni mai reduse, care sa rivalizeze cu Renault Captur, Citroen C3 Aircross, Nissan Juke sau Opel Crossland X.

Seat Arona FR

Asa a luat nastere Arona, un model dezvoltat pe baza supermini-ului Ibiza. Acesta masoara 4.138 de milimetri in lungime, 2.564 mm in latime si are o garda la sol cu 15 milimetri mai generoasa comparativ cu cea oferita de Ibiza. In ciuda dimensiunilor destul de reduse in comparatie cu un SUV pur-sange, noul Arona ofera un spatiu interior generos.

Seat Arona FR

Portbagajul are un volum de incarcare de 400 de litri cu bancheta spate in pozitie normala, iar cu ea rabatata, valoarea creste la 1.280 de litri.

Momentan, Seat Arona poate fi comandat la noi in tara impreuna cu patru niveluri de echipare si doua motorizari pe benzina. Cea mai accesibila varianta vine cu unitatea de 1.0 litru si 95 de cai putere, conectata unei transmisii manuale cu cinci rapoarte. In echiparea de baza Reference, aceasa pleaca de la 14.270 de euro.

Seat Arona FR

Printre dotarile standard regasim sistemul Front Assist cu functie de franare automata in caz de urgenta si avertizare prezenta pietoni, sistemului Media Touch cu display de 5 inch sau tehnologia Multi Collision Brake.

Seat Arona FR

Cea de-a doua optiune ascunde sub capota acelasi propulsor de 1.0 litru TSI, dar care dezvolta acum 115 cai putere. Transmisia poate fi una manuala cu sase trepte de aceasta data, sau una automata DSG cu sapte trepte de viteza. Pretul de pornire este de 17.336 de euro, dar poate ajunge si la 20.150 de euro, pentru echiparea de top FR.

Seat Arona FR

Gama unitatilor pe benzina va fi completata ulterior de un agregat de 1.5 litri, capabil de 150 de cai putere. Pe viitor, Seat Arona va putea fi comandat in Romania si impreuna cu motorul TDI de 1.6 litri, disponibil in doua configuratii de putere: cu 95 sau 115 cai putere.

Seat Arona FR

Seat Arona FR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Seat Arona FR
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2017