Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza un nou SUV Coupe pe piata

Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza un nou SUV Coupe pe piata
  • Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza un nou SUV Coupe pe piata
  • Noul Lynk and Co 05 va oferi un 2.0 electrificat cu 251 CP si 349 Nm
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, sub capota modelului Lynk and Co 05 se va regasi un 2.0 electrificat, cu 251 CP si 349 Nm.

Chinezii de la Geely au publicat zilele acestea primele fotografii si informatii oficiale ale noului Lynk and Co 05, cel mai recent SUV Coupe oferit de grupul care a cumparat compania Volvo in urma cu aproximativ un deceniu.

Avand la baza platforma modulara CMA, folosita inclusiv de seria 40 a constructorului scandinav, automobilul in cauza vine cu un 2.0 electrificat sub capota, proiectat pentru a dezvolta undeva in jurul a 251 CP si 349 Nm.

Lynk and Co 05

Lynk and Co 05

Performantele exacte ale noului model 05 raman un mister pentru moment, cel mai recent SUV Coupe oferit de grupul care a cumparat compania Volvo vine cu o cutie automata si un sistem de tractiune integrala in standard.

Din punct de vedere estetic, automobilul dezvelit zilele acestea prezinta un design familiar, cu o parte frontala inspirata de celelalte produse - botezate, mai mult sau mai putin surprinzator, 01, 02, 03 si 04 - regasite in portofoliul Lynk and Co.

Odata ajunsi in cabina, pasagerii celui mai recent SUV Coupe oferit de grupul care a cumparat compania Volvo in urma cu aproximativ un deceniu vor descoperi un display tactil de dimensiuni generoase si doar cateva butoane fizice.

Un al doilea ecran color a fost montat in spatele volanului cu trei spite si parte inferioara usor plata, astfel ca noul Lynk and Co 05 se inscrie in categoria modelelor care se pot lauda cu instrumente de bord digitale si configurabile.

Vanzarile celui mai recent SUV Coupe oferit de grupul care a cumparat compania Volvo vor debuta in prima parte a anului viitor, cu mentiunea ca disponibilitatea automobilului in cauza va fi limitata la piata de masini din China.

Lynk and Co 05

Lynk and Co 05

Lynk and Co 05

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Lynk and Co 05
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2019