Chinezii care detin Volvo au lansat o masina pentru cei care nu-si permit un X6. Cum arata la interior

Chinezii care detin Volvo au lansat o masina pentru cei care nu-si permit un X6. Cum arata la interior
  • Geely publica patru fotografii oficiale de la interiorul noului FY11
  • Primul SUV Coupe din gama chinezilor vine cu doua display-uri uriase
  • Sub capota se ascunde un benzinar turbo de doi litri si 238 de CAI
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul lunii ianuarie vine cu noi fotografii si informatii referitoare la modelul FY11, primul SUV Coupe din istoria gigantului Geely.

Deconspirat de cateva imagini ajunse mai devreme pe internet, primul SUV Coupe din istoria gigantului Geely nu mai reprezinta zilele acestea niciun mister pentru nimeni. Este si principalul motiv pentru care grupul auto chinez, proprietar al unor companii precum Lotus, Proton sau chiar Volvo, a renuntat la secretomanie si a publicat mai multe materiale oficiale referitoare la modelul FY11.

Printre acestea si patru fotografii de la interiorul masinii proiectate pentru cei care nu-si permit un BMW X6, fotografii ce surprind perfect design-ul plansei de bord, plus alte cateva detalii aditionale. Inutil de mentionat, principalul element de atractie al automobilului asiatic il reprezinta, fara doar si poate, configuratia cu doua display-uri supradimensionate pentru afisarea tuturor informatiilor.

Totodata, primul SUV Coupe din istoria gigantului Geely se mai bucura si de un volan multifunctional cu parte inferioara plata, de cutie automata cu padele pentru schimbarea vitezelor si un joystick pentru selectarea diferitelor moduri de rulare. Acelasi cadrul de la nivelul tunelul central scoate la iveala si faptul ca modelul FY11 va putea fi echipat inclusiv cu camere video cu vedere la 360 de grade.

In ceea ce priveste partea tehnica, masina proiectata pentru cei care nu-si permit un BMW X6 va fi construita pe platforma cu tractiune fata a suedezului Volvo XC40, insa clientii vor avea posibilitatea de opta si pentru un sistem de tractiune integrala. Conform ultimelor informatii oficiale, sub capota se va regasi un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, care produce 238 CP.

Geely FY11 - Poze interior

Geely FY11 - Poze interior

Geely FY11 - Poze interior

Geely FY11 - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2019