Cinci dotari cu care noul Renault Clio te va da pe spate. PLUS cat costa masina franceza

Cinci dotari cu care noul Renault Clio te va da pe spate. PLUS cat costa masina franceza
  • Noul Renault Clio Facelift debuteaza public in toamna acestui an, la Paris
  • Automobilul francez se lauda cu numeroase imbunatatiri de ordin vizual, tehnic si tehnologic
  • Pretul de vanzare porneste de la 13.700 de euro si poate ajunge pana la 26.200 de euro
Distribuie pe Facebook

Renault va prezenta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara in toamna acestui an la Paris o versiune imbunatatita a modelului Clio. Cea mai noua reiteratie a compactei franceze aduce numeroase upgrade-uri la nivel tehnic si tehnologic, printre care si urmatoarele.

  • Faruri full-LED

Privit din fata, noul Renault Clio Facelift iese numaidecat in evidenta prin prizele restilizate ale spoilerului. De un tratament similar a avut parte si grila radiatorului, rezultatul final fiind sinonim cu un binevenit plus de agresivitate.

Chiar si asa, cel mai important upgrade operat la nivelul partii frontale nu are treaba cu partea estetica, ci cu cea tehnologica. Mai exact, clientii pot opta acum si pentru o pereche de faruri full-LED, cu lumini de zi creionate sub forma literei C.

  • Trei sisteme multimedia

Odata ce au terminat cu redesenarea detaliilor exterioare, designerii si-au indreptat atentia catre interiorul compactei franceze, care se lauda atat cu tapiterii si ornamente proaspete, cat si cu materiale de calitate superioara.

Din nou, vestea care conteaza cu adevarat se afla in stransa legatura cu gadgeturile prezente la bord, numarul sistemelor de infotainment disponibile crescand pana la trei - MediaNav Evolution, R-Link Evolution sau R&Go.

  • Sistem audio Bose

Motive de bucurie au si cei care nu se prea descurca la parcat, noul Clio venind la pachet alaturi de senzori fata / spate, plus camera pentru marsarier. Sau, dupa cum este cazul echiparilor de top, impreuna cu sistemul Easy Park Assist.

Apoi, daca muzica este pasiunea ta, atunci afla ca versiunea imbunatatita a compactei franceze este primul Renault de segment B care se poate lauda cu o instalatie audio de inalta fidelitate marca Bose.

  • Motor 1.5 dCi 110

Toate schimbarile de ordin vizual si tehnologic anterior mentionate sunt insotite de o completare a actualei game de motorizari, lista cu optiuni oferite crescand cu o unitate turbodiesel de 1.5 litri si 110 cai putere, cuplata la o manuala cu sase rapoarte.

Benzinarul turbo de 1.2 litri si 120 de cai putere poate fi servit mai nou si intr-o varianta manuala cu sase rapoarte, cumparatorii avand astfel la dispozitie 11 combinatii diferite la capitolul motor, plus cutie.

  • Nivel de echipare Initiale Paris

​Spre deosebire de modelul initial, noul Renault Clio Facelift va fi comercializat inca de la lansare si intr-un nivel de echipare Initiale Paris. Acesta se va remarca in special prin caroseria de culoare Givre Grey si scaunele imbracate in piele neagra.

In ceea ce priveste meniul standard, compacta franceza anunta faruri LED Pure Vision, instalatie audio Bose, sistem multimedia R-Link Evolution, camera pentru marsarier si asistentul la parcare Easy Park Assist.

Referitor la pretul de pornire al modelului din Hexagon, acesta porneste de la 13.700 de euro si poate ajunge pana la 26.200 de euro, fara optiuni incluse. Primele exemplare vor ajunge pe strazi in cursul lunii septembrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Renault Clio Facelift
mai multe