Trei dotari premium pe care le ofera noul Opel Astra. PLUS cat costa fiecare in parte

Trei dotari premium pe care le ofera noul Opel Astra. PLUS cat costa fiecare in parte
Cea de-a cincea generatie a modelului Opel Astra porneste in Romania de la 15.100 euro, insa clientii care doresc sa se bucure de ultimele noutati in materie de tehnologie vor avea de scos din buzunare alte cateva mii bune.
Distribuie pe Facebook
  • Faruri Matrix LED

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in toamna anului trecut, noul Opel Astra K este primul model de clasa compacta livrat la pachet alaturi de blocuri optice dotate cu matrice de LED-uri.

Botezat IntelliLux LED, sistemul cu pricina este format din 16 segmente de LED-uri (cate opt pentru fiecare far) si adapteaza in mod automat si constant lungimea, respectiv distributia fasciculului luminos la orice situatie de trafic. Pret: de la 1.060 de euro.

  • Scaune spate incalzite

Asemeni rivalilor sai directi de la Ford, Renault sau Volkswagen, cea de-a cincea generatie a popularei compacte din Russelsheim se dovedeste o adevarata binecuvantare pe timp de iarna multumita scaunelor fata incalzite din dotare.

Opteaza pentru pachetul Iarna 2, iar pentru 200 de euro in plus vei primi atat volanul si scaunele cu incalzire caracteristice pachetului Iarna 1, cat si scaunele spate incalzite, plus doua noi porturi USB. Pret: 490 de euro.

  • Scaun sofer cu masaj si ventilatie

Chiar daca la prima vedere a parut deplasata, adevarul este ca... ei bine, campania de promovare "Opel Astra supara clasa de lux" are numeroase argumente de partea sa. Unul dintre acestea il reprezinta farurile cu matrice de LED-uri anterior mentionate.

Un alt exemplu consta in scaunul cu masaj si ventilatie pentru sofer, care marcheaza o noua premiera in cadrul segmentului compact. "Maseaza, ventileaza si memoreaza setarile personale pentru a te mentine calm si relaxat", dupa cum spun chiar germanii. Pret: de la 2.230 de euro.

Pentru cei mai pretentiosi dintre clientii sai, cea de-a cincea generatie a popularie compacte din Russelheim ofera chiar si sistem de incalzire auxiliar (1.510 de euro), deschidere si pornire fara cheie (de la 130 de euro), asistent avansat la parcare (820 de euro) sau difuzor parfum (de la 50 de euro). Toate preturile sunt valabile pentru versiunea de top Innovation.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016