Citroen Cactus castiga la New York titlul de '2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR'

Citroen Cactus castiga la New York titlul de '2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR'
  • Citroen C4 Cactus este un automobil futurist
  • Sistemul inovativ Airbump i-a fascinat pe americani
  • 60.000 de clienti au comandat deja C4 Cactus
Distribuie pe Facebook

Noul crossover lansat de francezii de la Citroen se pare ca este si pe placul americanilor aflati dincolo de ocean. Citroen C4 CACTUS a castigat titlul «2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR» joi, 2 aprilie in cadrul Salonului Auto International de la New York. Juriul a acordat acest titlu automobilului care s-a remarcat pe parcursul anului prin design-ul aparte, detasandu-se prin stilul indraznet si inovator, capabil sa cutremure codurile prestabilite. C4 Cactus a reusit, gratie caracteristicilor stilistice indraznete si design-ului optimist, care imbina perfect frumosul cu functionalul, sa castige cel mai mare numar de voturi. Acest titlu international este o dovada in plus a creativitatii si curajului Citroen.

Alexandre Malval, Director de Design CITROËN, a avut onoarea de a primi titlul 2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR acordat modelului C4 CACTUS cu ocazia Salonului Auto International de la New York. Anual, juriul « World Car Of The Year » acorda acest premiu modelului cu cel mai inovator design, care a reusit sa busculeze codurile traditionale. Veritabila alternativa la berlinele conventionale, C4 Cactus este un autovehicul indraznet, cool, optimist si cu o personalitate unica. imbinand perfect frumosul cu functionalul, proiectul C4 Cactus a reprezentat o adevarata provocare : design-ul inedit cu linii pure si fluide este valorizat de elementele grafice puternice, fiecare avand un scop bine definit, precum Airbump® dar si semnatura luminoasa.

CITROËN C4 Cactus completeaza, astfel, lista marilor castigatori din ultimii ani, alaturi de modele ca: BMW i3, Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, Aston Martin Rapide… si acesta nu este singurul succes pe care CITROËN l-a repurtat in cei 11 ani de organizare «World Car Of The Year» : a castigat deja Premiul de Design cu C4 Coupé in 2006 si de alte de 4 ori s-a clasat printre finalisti. Succesul repetat consolideaza renumele CITROËN in materie de design. Un stil aparte, care incanta imaginatia tuturor, chiar si in acele tari in care Marca nu este comercializata, gratie configuratiilor usor de recunoscut care au faurit istoria auto.

C4 Cactus

Linda Jackson, director general CITROËN, afirma: "Acest prestigios premiu recompenseaza curajul si creativitatea de care marca CITROËN a dat dovada de-a lungul timpului. Daca CITROËN C4 CACTUS este complet diferit de orice alt automobil, acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca poarta numele marcii CITROËN, care se distinge prin design-ul unic si diferit. Este un veritabil simbol al identitatii Marcii si este exact ceea ce asteapta clientii de la CITROËN, motivul succesului nostru de peste 90 de ani. insa seria surprizelor continua!"

Acest titlu renumit se adauga seriei de titluri internationale castigate de C4 Cactus inca de la lansare: peste 30 in total. Recunoasterea vine atat din partea expertilor cat si a publicului larg, tinand cont de faptul ca peste 60.000 de clienti din Europa au comandat deja un C4 Cactus exprimandu-si entuziasmul crescut fata de acest model.

C4 Cactus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze C4 Cactus
mai multe