Clateste-ti ochii cu noul Seat Ibiza

Clateste-ti ochii cu noul Seat Ibiza
  • Primele imagini cu noul Seat Ibiza au fost scapate pe internet
  • Modelul spaniolilor va fi dezvelit oficial in cadrul unui eveniment care va avea loc in Barcelona
  • Noul Ibiza va debuta in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie
Distribuie pe Facebook

Prima fotografie cu noua generatie a Seat-ului Ibiza a fost "scapata" pe internet, cu cateva ore inainte de prezentarea oficiala. Noul supermini al spaniolilor va debuta in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Spaniolii de la Seat se pregatesc sa lanseze cea de-a cincea generatie Ibiza in cadrul unui eveniment special care va avea loc in cursul zilei de azi la Barcelona. Insa, asa cum se intampla de fiecare data inaintea unei lansari oficiale, internetul este luat cu asalt de asa-zisele imagini "scapate".

2017 Seat Ibiza

Acestea au fost dezvaluite de polonezii de la Motofilm, si ne dau ocazia sa ne facem o idee rapida despre noutatile introduse de popularul supermini spaniol. Asa cum se poate observa, design-ul exterior este o evolutie a actualului model, si este inspirat, cu mici diferente, de cel al noului Leon.

2017 Seat Ibiza

Pe langa acestea, noul Ibiza a luat proportii si propune o latime si un ampatament crescut cu pana la 9 centimetri. Mai mult decat atat, modelul spaniolilor va oferi cel mai mare volum al portbagajului din segment (355 de litri), identic cu cel al Volkswagen-ului Golf 6.

Singura fotografie a habitaclului tradeaza o abordare mult mai premium a planului interior si a materialelor folosite, un look modern si un display generos pentru sistemul de infotainment, pozitionat in centru.

2017 Seat Ibiza

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Seat Ibiza vine impreuna cu o serie de unitati diesel TDI, dar si cu doua propulsoare pe benzina, de 1.0 litru turbo si de 1.4 litri TSI, apartinand Grupului Volkswagen. In functie de motorizarea aleasa, transmisia oferita va fi manuala cu 6 trepte sau automata DSG cu 7 rapoarte.

2017 Seat Ibiza

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, cea de-a cincea generatie Ibiza va fi prezentata oficial in cursul zilei de azi la Barcelona, urmand sa debuteze in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2017