Compania producatoare a publicat acum toate detaliile. Noua generatie a fost testata alaturi de X5

  • Kia publica noi informatii oficiale cu privire la cea mai recenta generatie a modelului Sorento
  • SUV-ul companiei anunta trei motorizari diferite, printre care si un sistem hibrid cu 230 CP sub capota
  • Automobilul in cauza se bucura inclusiv de instrumente de bord digitale si un sistem Multi-collision Brake
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a masinii anuntate in urma cu numai doua zile a fost programata pentru inceputul lunii viitoare.

La doar 48 de ore de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale, Kia face noi precizari cu privire la cea mai recenta generatie a modelului Sorento. Programat sa debuteze in mod public cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva intre 5 si 15 martie, SUV-ul surprins in teste alaturi de ultimul BMW X5 este construit pe o platforma dezvoltata de la zero, dupa cum spuneam si anterior.

Astfel, lungimea totala a masinii anuntate in urma cu numai doua zile a crescut cu zece milimetri, in timp ce ampatamentul este chiar cu 35 de milimetri mai generos ca pana acum, de unde si un plus de spatiu la interior.

Noua Kia Sorento - Primele poze

In ceea ce priveste optiunile ce vor forma gama de motorizari, noua Kia Sorento isi va intampina cumparatorii inclusiv in compania unui sistem de propulsie hybrid. Potrivit ultimelor detalii, acesta combina o unitate 1.6 T-GDI cu un motor electric de 44.2 kW si o baterie cu capacitatea de 1.49 kWh, valorile maxime ale solutiei cu pricina ridicandu-se la un total de aproximativ 230 de cai putere si 350 de Nm.

Potentialii clienti ai masinii anuntate in urma cu numai doua zile vor mai putea opta si pentru un benzinar turbo cu capacitatea de 2.5 litri, care dezvolta 281 CP, dar si pentru un diesel de 2.2 litri si 202 CP sub capota.

Seria vestilor bune continua cu mai multe dotari si echipamente de ultima ora, printre care si un display color de 12.3 inch pentru afisarea instrumentelor de bord digitale. Totodata, cea mai recenta generatie a modelului KIA Sorento se mai lauda si cu un sistem Multi-collision Brake, despre care se spune ca actioneaza automat franele in cazul declansarii airbag-urilor pentru evitarea unui al doilea impact.

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Noua Kia Sorento - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2020