Compania producatoare a recunoscut tot: noua masina construita in Romania primeste o versiune de 200 CP! VIDEO cu sunetul motorului

Compania producatoare a recunoscut tot: noua masina construita in Romania primeste o versiune de 200 CP! VIDEO cu sunetul motorului
  • Ford anunta lansarea mult anticipatei versiuni Puma ST
  • Masina in cauza ar putea oferi un motor de 1.5 litri si 200 CP
  • Premiera mondiala va avea loc chiar in cursul acestui an
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul Puma ST va debuta oficial chiar in cursul acestui an, dupa cum o indica inclusiv scurtul material video publicat de Ford la finele saptamanii trecute.

Anuntata cu surle si trambite inca din iunie 2019, cea de-a doua generatie a iconicului Ford Puma se vinde la momentul de fata alaturi de o singura motorizare. Pe viitor insa, unitatea comercializata sub indicativul 1.0 EcoBoost si disponibila inclusiv in compania unui sistem de propulsie micro-hibrid va fi acompaniata si de alte optiuni, dintre care unele pe motorina.

De altfel, noua masina construita in Romania va primi anul acesta si o versiune de inalta performanta, anuntata la finele saptamanii trecute prin intermediul unui material video de 30 de secunde.

Urmand a fi botezata simplu, dar sugestiv Ford Puma ST, respectiva creatie se va remarca prin mai multe elemente sportive, spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase reprezentand doar inceput. O evacuare dubla va completa cel mai probabil meniul estetic specific departamentul exterior, pe cand scaunele cu suport marit...

... de la Recaro vor reprezenta de departe punctul principal de atractie al interiorului pe care noua masina construita in Romania il va afisa prin intermediul versiunii sale de inalta performanta.

Sub capota, mult anticipatul Ford Puma ST ar putea imprumuta celebrul motor turbo de 1.5 litri si 200 de cai, in trei cilindri, ce ii permite actualei Fiesta ST sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 6.5 secunde. O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata vor definitiva fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2020