Concureaza cu BMW X5, dar e construita manual. In plus, scaunele ventilate si tractiunea integrala sunt standard

Concureaza cu BMW X5, dar e construita manual. In plus, scaunele ventilate si tractiunea integrala sunt standard
  • Acura prezinta oficial noul MDX PMC Edition
  • Modelul este asamblat manual, in doar 330 de exemplare
  • SUV-ul japonez ofera un motor V6 de 290 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu motorizarea V6 de 3.5 litri si aproape 300 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie automata in noua rapoarte.

La mai bine de sapte luni de la prima aparitie in public a noului TLX PMC Edition, Acura pregateste un tratament similar pentru actualul MDX. Programat sa debuteze in premiera mondiala peste numai cateva zile, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles, modelul MDX PMC Edition va fi construit la randul lui manual...

... in cadrul uzinei care asambleaza cea mai noua generatie a sportivei NSX. Si de aceasta data vorbim despre un produs in serie limitata, ce nu va depasi 330 de exemplare.

Acura MDX PMC Edition

Asemeni sedanului Acura TLX PMC Edition, reteta proaspat anuntatului MDX PMC Edition debuteaza cu o motorizare V6 de 3.5 litri si 290 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala Super Handling All-Wheel Drive. Din pacate, performantele in linie dreapta raman un mister.

Stim, in schimb, cum arata dotarea standard a automobilului in cauza. Cu scaune fata incalzite si ventilate, plus navigatie prin satelit si instalatie audio cu 10 boxe in prim plan.

Din punct de vedere vizual, tratamentul pregatit de designerii Acura pentru actualul MDX isi are originea in aceeasi formula inagurata odata cu lansarea sedanului TLX PMC Edition. Astfel, si modelul MDX PMC Edition vine cu o caroserie finisata in nuanta perlata Valencia Red, la care se adauga numeroase accente de negru stralucitor.

Cu respectiva combinatie de culori ne intalnim si la nivel de interior, cu mentiunea ca raportul de forta s-a schimbat. Mai precis, in cabina, rosul apare doar cat sa creeze contrast.

Referitor la disponibilitatea noii Acura MDX PMC Edition, cele 330 de exemplare despre care discutam anterior vor fi impartite astfel: 300 vor ajunge la clientii din Statele Unite ale Americii, la preturi care se invart in jurul sumei de 65.000 de dolari, iar restul de 30 pe piata din Canada. La o nota de plata momentan cunoscuta.

Acura MDX PMC Edition

Acura MDX PMC Edition

Acura MDX PMC Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Acura MDX PMC Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2019