Concureaza cu Seria 3, dar costa cu 2.000 de dolari mai putin. Sistemul audio cu 10 boxe si tapiteria din piele sunt standard

Concureaza cu Seria 3, dar costa cu 2.000 de dolari mai putin. Sistemul audio cu 10 boxe si tapiteria din piele sunt standard
  • Concureaza cu Seria 3, dar costa cu 2.000 de dolari mai putin
  • Sistemul audio cu 10 boxe si tapiteria din piele sunt standard
Distribuie pe Facebook

De asemenea, fara costuri suplimentare sunt oferite si farurile cu LED, climatizarea automata sau display-ul central cu diagonala de 8 inch.

Anuntata in prima parte a verii trecute, chiar la jumatatea lunii iunie, cea mai recenta generatie a berlinei Lexus IS are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Comercializata sub indicativul IS 300, versiunea de baza porneste de la 39.000 de dolari, suma in schimbul careia clientul primeste inclusiv o motorizare turbo de doi litri si 241 de cai putere.

Lista cu dotari standard a respectivei variante debuteaza cu o cutie automata - in opt rapoarte - si un sistem de tractiune spate, seria vestilor bune continuand cu un sistem audio in zece boxe, de la compania Pioneer, si o tapiterie din piele sintetica.

Lexus IS - Poze noi

In aceeasi configuratie entry-level, cel mai recent Lexus IS din istorie mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, si faruri cu LED, climatizare automata, plus display central de 8 inch. Afirmatia cu pricina este valabila si in cazul jantelor din aliaj pe 18 inch, camerei pentru marsarier, aplicatiilor Apple CarPlay si Android Auto, franarii autonome de urgenta etc.

Pentru o suma extra de 2.000 de dolari, clientii se vor putea bucura si de serviciile unui sistem de tractiune integrala, versiunea IS 300 AWD gazduind insa sub capota un V6 aspirat de 3.5 litri si 260 de cai putere, cuplat la o automata cu sase rapoarte.

Cea mai recenta generatie a berlinei Lexus IS mai este disponibila la vanzare si intr-o varianta IS 350, care ascunde la randul ei in compartimentul motor un V6 aspirat, cu capacitatea cilindrica de 3.5 litri. Proiectata pentru a livra o putere maxima de 311 cai putere, aceasta lucreaza alaturi de o cutie automata fie cu opt (RWD), fie cu numai sase rapoarte (AWD).

Lexus IS - Poze noi

Lexus IS - Poze noi

Lexus IS - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Lexus IS - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2020