Concurentul lui Audi A6 si BMW Seria 5 a primit o noua versiune de performanta. Motorul ascuns sub capota este o mare surpriza

Concurentul lui Audi A6 si BMW Seria 5 a primit o noua versiune de performanta. Motorul ascuns sub capota este o mare surpriza
  • Mercedes anunta noi imbunatatiri pentru actualul E-Class
  • Concurentul lui A6 si Seria 5 primeste o versiune E53 AMG
  • Meniul este completat de cateva dotari de la S-Class
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri incepand cu luna iunie a acestui an. Clientii vor avea de ales intre doua versiuni diferite de caroserie: sedan sau break, evident.

Mercedes continua perfectionarea modelului E-Class, concurentul lui Audi A6 si BMW Seria 5 primind de curand o noua serie de imbunatatiri. Printre acestea, si o versiune de inalta performanta 53 AMG.

Inspirat de primul CLS 53 AMG din istorie, automobilul companiei germane gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie micro-hibrid, capabil sa produca pana la 457 de cai putere.

Pachetul tehnic este completat de o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, astfel ca sprintul pana la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 4.5 secunde.

Mercedes E53 AMG

Mercedes E53 AMG

Consumul mediu de carburant? 8.6 - 8.7% pentru modelul in patru portiere sau 8.7 - 8.9% in cazul in care optezi pentru cea de-a doua varianta de caroserie disponibila - break, daca te intrebai cumva.

Oferit in premiera absoluta, noul Mercedes E53 AMG nu este nici pe departe singurul element surpriza pe care concurentul lui Audi A6 si BMW Seria 5 il are astazi de anuntat in fata intregii planete.

Un alt debut interesant este cel al versiunii E400d, automobil care va ajunge in showroom-urile companiei germane alaturi de un motor diesel cu sase cilindri in linie si, totodata, capacitatea de 2.9 litri.

Respectivul propulsor dezvolta o putere maxima de 340 CP, livrata la randul ei catre ambele punti - de unde si timpul de numai 4.9 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Exceptand imbunatatirile de la nivelul gamei de modificari, actualul Mercedes E-Class se mai poate lauda acum si cu cateva sisteme de siguranta activa imprumutate de la limuzina S-Class.

Si tot de la nava amiral a companiei germane a fost preluat volanul multfunctional cu design in trei spite, care gazduieste mai nou inclusiv comenzile pilotului automat si ale tehnologiei DISTRONIC.

Mercedes E53 AMG

Mercedes E53 AMG

Mercedes E53 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes E53 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2018