Costa o nimica toata, dar arata de milioane. Primele poze oficiale cu noua Kia Picanto

Costa o nimica toata, dar arata de milioane. Primele poze oficiale cu noua Kia Picanto
  • Oficialii Kia au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii ale noului Picanto
  • Cea de-a treia generatie a modelului sud-coreean prezinta un design radical imbunatatit
  • Debutul public va avea loc in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Oficialii Kia au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii ale noului Picanto, un model de clasa subcompacta pe care il vei putea admira in carne si oase cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva in primavara anului 2017.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si ajunsa in prezent la generatia cu numarul trei, Kia Picanto porneste de-aceasta data pe urmele subcompactelor de la Ford, Opel, Renault si Volkswagen alaturi de un exterior radical imbunatatit, care exprima agresivitate indiferent de unghiul din care este privit.

Ce-i drept, oficialii sud-coreeni au ales sa ne arate noul lor model intr-o versiune de top, in speta GT line, astfel ca si interiorul se bucura de numeroase detalii extrem de interesante - vezi combinatia contrastanta de negru si rosu caracteristica tapiteriei sau .ecranul de dimensiuni mai mult generoase ce troneaza in varful consolei centrale

Tot la nivel de interior mai avem de anuntat, de asemenea, si un plus de spatiu pentru pasageri si bagaje, cea de-a treia generatie a subcompactei Kia Picanto propunand un ampatament cu 15 milimetri mai mare. Si aceasta fara ca lungimea totala sa creasca, respectiva valoare pozitionandu-se in continuare la 3.595 milimetri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ei bine... informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca noul model sud-coreean sa fie disponibil la vanzare inclusiv in compania unei unitati turbo cu trei cilindri in linie si capacitate de un litru, proiectat pentru a dezvolta 100 sau 120 de cai putere, in functie de varianta.

Mai multe detalii caracteristice generatiei cu numarului trei a subcompactei Kia Picanto vom afla in primavara acestui an, atunci cand va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 9 si 19 martie. Startul vanzarilor se va da in penultima parte a lui 2017, in cazul in care te intrebai.

Kia Picanto - Primele poze

Kia Picanto - Primele poze

Kia Picanto - Primele poze

Kia Picanto - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2017