Cum arata 'in realitate' noua Skoda Octavia RS

Cum arata 'in realitate' noua Skoda Octavia RS
Cea mai noua generatie a modelului Skoda Octavia RS a fost surprinsa recent intr-o parcare din Republica Ceha, complet necamuflata, cu numai cateva luni inainte de a fi disponibila la vanzare.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala chiar la inceputul lunii trecute si asteptata sa-si faca aparitia la vanzare in perioada imediat urmatoare, cea mai noua generatie a modelului Skoda Octavia RS poate fi comandata atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Combi.

De asemenea, viitorii cumparatori au la dispozitie doua optiuni diferite si atunci cand vine vorba de motorizare - un 2.0 TDI de 184 CP sau un 2.0 TSI ce dezvolta aproximativ 220 cai putere. Tot doua la numar sunt si transmisiile puse la dispozitie de automobilul ceh de inalta performanta: cutie manuala cu sase rapoarte, respectiv cutie DSG cu sase rapoarte.

Skoda Octavia RS - Poze Reale

Skoda Octavia RS - Poze Reale

In ceea ce priveste aspectul estetic, cea mai noua generatie a modelului Skoda Octavia RS urmeaza sa se remarce printr-un plus de agresivitate, spoilerele fata / spate restilizate, aripile laterale pronuntate, eleronul pentru portbagaj / plafon si jantele de dimensiuni generoase fiind dintre cele mai reprezentative detalii.

In plus, performantele sunt pe masura aspectului estetic: noua Skoda Octavia RS are nevoie de aproximativ 8.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in timp ce viteza maxima este de circa 232 kilometri pe ora. Asta in versiunea diesel! In varianta pe benzina cea de-a treia generatie a modelului ceh de clasa compacta nu doar ca poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai 6.8 secunde, ci se poate lauda si cu o viteza maxima de 248 kilometri pe ora!

Skoda Octavia RS - Poze Reale

Skoda Octavia RS - Poze Reale

Mai mult de-atat, tot pe lista cu specificatii tehnice si diferentialul blocabil electronic XDS, respectiv sistemul electronic pentru mentinerea stabilitatii (ESC). Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniu nici suspensia sport sau sistemul de franare cu discuri generoase, noua Skoda Octavia RS urmand a impresiona astfel si prin compartamentul sau rutier.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Octavia RS - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2013