Cum arata noul Volkswagen Golf Variant

Cum arata noul Volkswagen Golf Variant
Germanii de la Volkswagen continua sa surprinda audienta. Pe langa ultimele generatii ale modelelor Golf GTI, respectiv Golf GTD, constructorul auto din Wolfsburg va mai prezenta in premiera mondiala, tot cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, si cea mai noua versiune a modelului Golf Variant.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de ultimele generatii ale modelelor Golf GTI, respectiv Golf GTD, care au fost deja prezentate in detaliu de germanii de la Volkswagen, noul Golf Variant ramane un mister pentru toata lumea. Cel putin la acest moment si doar din punct de vedere tehnic.

Cu toate acestea, cel mai probabil ca nu am gresi cu nimic in cazul in care am afirma inca de pe acum ca versiunea break a celui de-al saptelea Golf din istorie va avea la baza platforma modulara MQB, de unde un minus de cateva zeci de kilograme in dreptul greutatii, minus care aduce cu sine, totodata, si un plus in cadrul departamentului eficienta.

Si daca tot veni vorba de eficienta, trebuie mentionat ca acest capitol va fi asigurat cel mai probabil de aceeasi gama de motorizari precum cea regasita la nivelul Golf-ului hatchback, lucru care se traduce prin numeroase optiuni, atat pe benzina, cat si pe motorina. Optiuni precum un 1.2 TSI de 85 sau 105 CP, un 1.4 TSI de 122 sau 140 CP, dar si un 1.6 TDI de 105 CP, respectiv un 2.0 TDI de 150 CP.

Mai multe detalii vom afla chiar in zilele urmatoare, atunci cand noul Volkswagen Golf Variant va debuta in premiera mondiala, cu ocazia celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva.

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen Golf Variant
mai multe