Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca n-ai bani de Cayenne, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 65.853 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Macan stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, noua masina oferita de Porsche se remarca numaidecat prin partea frontala complet redesenata, nenumarate schimbari fiind insa operate si la nivelul profilului lateral, dar si in partea din spate a caroseriei cu cinci usi.

De cealalta parte a portierelor, in cabina, inlocuirea comenzilor fizice caracteristice consolei centrale cu unele tactile reprezinta principala modificare, respectiva reteta continuand totusi cu unele detalii subtile, precum volanul a la 911 sau maneta mai scurta a schimbatorului de viteze, de exemplu.

Sub capota, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Macan ofera doua motorizari mari si late, ambele pe benzina. In configuratia de baza, noua masina de la Porsche propune o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de numai doi litri, sinonima atat cu o putere maxima de 265 de cai, cat si cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora 6.4 secunde, plus o viteza de top de 232 km/h.

Cealalta optiune consta intr-un V6 biturbo de trei litri si 380 sau 440 de cai putere, fisa tehnica a propulsorului respectiv continuand cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.8 ori 4.5 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia publicului larg.

Mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Macan ofera in standard, indiferent de motor, atat o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, cat si un sistem de tractiune integrala. Noua masina de la Porsche porneste, in Romania, de la putin peste 65.853 de euro, asa cum precizam si anterior, dar poate depasi pragul de 100.000 de euro in anumite conditii, dupa unele dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe