Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. Arata la fel de bine, dar costa mult mai putin

Daca n-ai bani de CLS, asta e masina TA. Arata la fel de bine, dar costa mult mai putin
  • Cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLA a debutat oficial in cursul zilei de ieri
  • Noul coupe cu patru portiere de clasa compacta reprezinta, in esenta, un CLS in miniatura
  • Plansa interioara, dar si gama de motorizari vor fi imprumutate de la actualul A-Class
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat la mijlocul acestei saptamani primele fotografii si informatii referitoare la cea de-a doua generatie a modelului CLA.

O varianta ceva mai sexy a primului A-Class sedan din istorie si, totodata, versiunea in miniatura a noului CLS, automobilul companiei germane impresioneaza prin contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat care, impreuna cu alte elemente, transforma fiecare aparitie a acestuia intr-un eveniment special.

Spectacol total este termenul cel mai potrivit si pentru descrierea departamentului interior, generatia cu numarul doi a modelului CLA de la Mercedes mizand pe o reteta familiara si, in acelasi timp, de mare succes, cu doua display-uri color in partea superioara a bordului si trei guri de ventilatie rotunde in centrul consolei.

Chiar daca oficialii companiei germane nu au publicat pentru moment niciun fel de informatie cu privire la gama de motorizari, adevarul este ca nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca versiunea in miniatura a noului CLS se va bucura de exact aceleasi propulsoare precum... primul A-Class sedan din istorie.

Asemanarile dintre cele doua automobile vor continua la nivelul pachetului tehnologic, si generatia cu numarul doi a modelului CLA de la Mercedes urmand a beneficia de o larga varietate de dotari pentru un confort sporit - la care se vor adauga echipamentele necesare unui condus autonom in diferite situatii, evident.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, cu doar o singura zi in urma, varianta ceva mai sexy a primului A-Class sedan va fi disponibila la vanzare incepand cu luna mai a acestui an, la un pret momentan necunoscut (mult mai mic insa decat in cazul versiunii de baza CLS 300 d, care pleaca pe piata din Romania de la 64.518 euro).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019