Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta. Cat costa

Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta. Cat costa
  • Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) 18 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii ianuarie, cea mai recenta iteratie a celebrului Mercedes CLA are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. 42.036 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil o vor avea de achitat in Germania, acolo unde versiunea de baza, disponibila sub indicativul 180, se bucura de serviciile unui motor I4 de 1.3 litri - cu tehnologie MHEV, si pana la 150 CP.

Reteta caracteristica autoturismului mentionat anterior continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o transmisie in sapte rapoarte, de tip DCT, si un sistem de tractiune fata, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 9.4 secunde. Viteza maxima: 216 kilometri pe ora - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

In ceea ce priveste echiparea de serie, ei bine, printre multiplele detalii si elemente pe care varianta entry-level a modelului Mercedes CLA Facelift le ofera fara costuri suplimentare se numara - potrivit configuratorului oficial, si o pereche de faruri cu LED. Plus un set de jante cu diametrul de 17 inch, confectionate din aliaj, o tapiterie realizata din piele sintetica, un volan multifunctional - condimentat cu un design in trei spite, climatizare automata, camera video pentru mersul cu spatele etc.

Mercedes CLA Facelift

Mercedes CLA Facelift

Mercedes CLA Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes CLA Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2023