Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Daca n-ai bani de Mercedes CLS, asta e masina ta
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Programata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, chiar pe parcursul urmatoarelor luni, inainte ca 2023 sa devina istorie, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite de Mercedes sub denumirea de CLA este disponibila, in continuare, in doua variante de caroserie. Coupe cu patru usi si shooting brake.

Lansata pe piata acum mai bine de patru ani, cea mai noua generatie a celebrei compacte pe care Mercedes o comercializeaza sub numele de CLA se apropie incet - dar sigur, de finalul glorioasei sale cariere. Inainte insa de a parasi definitiv, odata pentru totdeauna, linia de productie, impresionantul vehicul al companiei germane din Stuttgart a primit, la inceputul acestei saptamani, o larga varietate de upgrade-uri exterioare si interioare, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o pereche de faruri cu LED - regasita, pentru prima oara, pe lista cu dotari standard.

Mercedes CLA Facelift

Mercedes CLA Facelift

Mercedes CLA Facelift

Seria vestilor bune continua - mentioneaza comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, cu un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch si o nuanta proaspata pentru caroseria cu patru sau cinci portiere in echipare, de la caz la caz. Viitorii clienti urmand sa descopere, odata ajunsi in cabina, si doua display-uri color de dimensiuni generoase - unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment MBUX, o consola centrala restilizata, un volan redesenat, cu functie de incalzire, o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, cu accente detalii de rosu pentru un contrast cu adevarat memorabil.

Aceeasi versiune imbunatatita a actualului Mercedes CLA se mai poate lauda - totodata, si cu un numar considerabil de motorizari in patru cilindri, cu o capacitate de 1.3 ori 2.0 litri, principalul punct de atractie constand, in continuare, in varianta AMG 45 S 4Matic+ cu putin peste 420 CP pe ambele punti. Pentru persoanele care nu au nevoie de asemenea resurse, cel mai recent upgrade aplicat spectaculosului vehicul cu alura de coupe din Stuttgart, Germania cuprinde inclusiv optiuni cu 116, 150, 174, 190, 204, 218, 238 si, nu in ultimul rand, cu 306 cai putere.

Mercedes CLA Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes CLA Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2023