Daca n-ai bani de X6, asta ar putea fi masina TA. Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!

Daca n-ai bani de X6, asta ar putea fi masina TA. Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!
  • Daca n-ai bani de X6, asta ar putea fi masina TA
  • Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie un motor 2.0 turbo, cu 186 sau 220 de cai putere in total.

Nemtii de la Volkswagen pregatesc lansarea unui nou SUV cu alura de Coupe, mai multe imagini obtinute de jurnalistii publicatiei CarNewsChina.com scotand la iveala inclusiv originile acestuia. Potrivit sursei mentionate anterior, masina care va folosi reteta versiunii imbunatatite a actualului Tiguan masoara putin peste 4.7 metri in lungime si ofera exclusiv o motorizare supraalimentate pe benzina, de doi litri.

Dupa cum precizam inca de la inceputul acestui material, clientii viitorului Tiguan X vor avea de ales intre puteri maxime de 186 si 220 CP, livrate cel mai probabil doar catre rotile aflate pe puntea fata.

Performantele noului SUV cu alura de Coupe de la Volkswagen raman la momentul de fata un mare mister, la fel si informatiile cu privire la o posibila lansare a masinii care foloseste reteta versiunii imbunatatite a actualului Tiguan pe Batranul Continent. In prezent, nemtii pregatesc startul productiei pentru piata din China, acolo unde primele exemplare vor ajunge la vanzare inainte de sfarsitul anului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2020