Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Au fost anuntate preturile oficiale

Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta
  • Au fost anuntate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie din piele si scaune fata cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu doar trei saptamani si jumatate, chiar in ultima parte a lunii iunie, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei oferite de compania Infiniti sub denumirea de QX60 are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Peste Ocean, pe piata din SUA, masina proiectata special pentru a concura impotriva impotriva unor produse precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE isi va intampina clientii alaturi de o nota minima de achitat de 46.850 de dolari.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul Pure, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din piele, sistem de infotainment cu display de 12.3 inch. Plus scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire, dar si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, Rear Automatic Braking, Blind Spot Warning etc.

Infiniti QX60

Urmatoarea in gama, versiunea de echipare Luxe beneficiaza si de instrumente de bord digitale - afisate, la randul lor, cu ajutorul unui display de 12.3 inch. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj pe 20 de inch, scaunele fata climatizate ori ProPILOT ASSIST, Around View Monitor cu functie Moving Object Detection, Lane Departure Prevention si Traffic Sign Recognition - asa cum indica ultimele detalii si informatii oficiale oferite de conducerea companiei Infiniti publicului larg.

Cunoscuta sub numele de Sensory, varianta de top este livrata la pachet alaturi de o lista cu dotari standard care cuprinde inclusiv scaune fata cu functie de masaj, un al doilea rand de scaune cu functie de incalzire, climatizare automata cu purificator de aer Plasmacluster si filtru Grape Polyphenol Filter incorporate. Plus o instalatie audio cu 17 boxe Bose, incarcare wireless a telefonului mobil.

Sub capota, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei oferite de compania Infiniti sub denumirea de QX60 isi va intampina clientii alaturi de numai o singura motorizare. Intr-o alta ordine de idei, masina proiectata special pentru a concura impotriva impotriva unor produse precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE este insotita de un V6 de 3.5 litri si 295 de cai putere, cuplat la o transmisie automata cu noua rapoarte si, pentru alti 2.000 de dolari, un sistem de tractiune integrala.

Infiniti QX60

Infiniti QX60

Infiniti QX60

Infiniti QX60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Infiniti QX60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2021