Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri livreaza persoanei de la volan, printr-o cutie cu noua rapoarte, undeva in jurul a 295 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, la inceputul verii anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii cunoscute sub numele de Infiniti QX60 stie, cu siguranta, cum sa se remarce. Privita de la exterior la interior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin dimensiunile impozante ale caroseriei cu cinci portiere, insa nici grila supradimensionata a radiatorului, farurile cu lumini de zi incorporate sau noua nuanta Moonbow Blue nu vor trece intocmai neobservate.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jante din aliaj de pana la 20 de inch, trapa panoramica uriasa si stopuri unite cu o banda de culoare neagra, in timp ce tapiteria din piele semianilina, ornamentele din lemn masiv si instalatia audio compusa din 17 difuzoare de la Bose, de exemplu, se afla printre principalele atractii de la nivelul pachetului interior.

Totodata, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii cunoscute sub numele de Infiniti QX60 isi va mai intampina potentialii cumparatori si alaturi de scaune cu masaj, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale, display de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment, cusaturi realizate sub forma de carouri, Wi-Fi s.a.m.d. Singura motorizare disponibila consta intr-un V6 aspirat de 3.5 litri, gandit special pentru a pune la dispozitia rotilor fata ori ambelor punti 295 de cai putere.

O transmisie automata cu noua rapoarte in dotare reprezinta unica optiune la nivel de cutie de viteze, lista marilor cunoscute continuand cu pretul de pornire cuprins intre 46.850 si 63.250 de dolari, in functie de echipare si, daca mai era nevoie de o astfel de mentiune, fara a lua in calcul costul eventualelor echipamente optionale, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2021