Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta. Are motor twin-turbo de 335 CP si display curbat de 33 de inch

Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta. Are motor twin-turbo de 335 CP si display curbat de 33 de inch
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 5, asta-i masina ta
  • Are motor twin-turbo de 335 CP si display curbat de 33 de inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Care poarta semnatura specialistilor de la AKG.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca din prima parte a primaverii lui 2019, cea dintai generatie a modelului oferit de Cadillac sub numele de CT5 se apropie cu pasi mari si rapizi de jumatatea propriei sale cariere. Acesta e, de altfel, si principalul motiv pentru care adversarul celebrului BMW Seria 5 a primit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, un upgrade major, noua versiune a berlinei cu lungimea de aproape cinci metri remarcandu-se in special prin design-ul complet redesenat al spoilerului fata.

Cadillac CT5

Cadillac CT5

Reteta specifica departamentului exterior pluseaza cu multiple optiuni proaspete la nivel de jante si un spoiler spate restilizat subtil, pe cand interiorul iese numaidecat in evidenta prin ecranul curbat - de 33", impartit in doua zone diferite de lucru. Din meniu nu lipsesc, dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici volanul incalzit, cu butoane fizice in dotare, scaunele actionate electric - cu functie de ventilatie, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii ori difuzoarele premium, de la compania AKG.

Nota de plata a noului Cadillac CT5 nu ramane, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, un comunicat pus la dispozitia presei mentionand - in schimb, ca viitorii clienti vor avea la dispozitie doua variante de motorizare. Lista cu optiuni debuteaza cu un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri - sinonim cu undeva in jurul a 237 de cai putere, acestuia alaturandu-i-se o unitate V6 twin-turbo de 3.0 litri, conceput special pentru un total de 335 CP, dupa cum se precizeaza si in cadrul materialului cu pricina.

Tractiunea spate este - precum transmisia automata cu un numar de zece rapoarte in echipare, oferita in standard, in timp ce lista cu optionale cuprinde inclusiv AWD. Procesul de asamblare va incepe anul viitor - cu primele exemplare fiind asteptata sa iasa de pe linia de fabricatie in primavara lui 2024, au mai anuntat de curand, pe parcursul zilelor precedente sefii companiei producatoare.

Cadillac CT5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cadillac CT5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2023