Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Compania producatoare tocmai a publicat primele imagini si detalii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Compania producatoare tocmai a publicat primele imagini si detalii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Compania producatoare tocmai a publicat primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un display central cu diagonala de pana la 13.2 inch, plus o motorizare V6 cu doua turbine si 335 de cai putere.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproximativ doi ani, cea dintai generatie a masinii comercializate de Lincoln sub denumirea de Nautilus a primit, de curand, un facelift major. Programata sa ajunga in showroom-uri incepand cu primavara lui 2021, la un pret de vanzare momentan necunoscut, versiunea mult imbunatatita a gamei Nautilus se remarca, la exterior, doar printr-o parte frontala usor restilizata, la care se adauga cateva optiuni proaspete in materie de nuante pentru caroseria cu cinci portiere in dotare.

In cabina, in schimb, aproape totul a fost regandit si redesenat, printre elementele principale de atractie numarandu-se si plansa de bord a la Navigator, ce aduce in prim plan un display urias, cu diagonala de 13.2 inch, potrivit primelor informatii oficiale.

Lincoln Nautilus

Lincoln Nautilus

Asa cum era de asteptat, facelift-ul aplicat de Lincoln celei dintai generatii a masinii comercializate sub denumirea de Nautilus aduce cu sine si un sistem nou-nout de infotainment. Alte detalii disponibile cuprind inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, plus cateva nuante proaspete pentru tapiteria realizata din piele, anunta compania producatoare.

Sub capota, versiunea imbunatatita a gamei Nautilus mizeaza in continuare pe o unitate I4 turbo de doi litri si 250 de cai putere, careia i se alatura un propulsor V6 cu doua turbine, de aceasta data, capacitatea de 2.7 litri si aproximativ 335 de cai putere.

O transmisie automata cu opt rapoarte este oferita in standard, fara niciun fel de costuri suplimentare, in timp ce situatia tractiunii integrala difera, probabil, de la caz la caz, in functie de nivelul de echipare si motorizarea comandate. Anuntata in urma cu cateva momente, cea dintai generatie a masinii comercializate de Lincoln sub denumirea de Nautilus va ajunge in showroom-uri, la vanzare, alaturi de facelift-ul major primit, din primavara anului viitor, dupa cum precizam si anterior, in primele randuri ale acestui material.

Lincoln Nautilus

Lincoln Nautilus

Lincoln Nautilus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Lincoln Nautilus
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2020