Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes S-Class, aceasta isi va intampina clientii atat intr-o versiune standard - normala, cat si intr-o varianta cu ampatament marit.

Anuntata in ultimele zile ale anului anterior, noua generatie Genesis G90 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca in special prin grila supradimensionata de la nivelul partii frontale - oferita alaturi de blocuri optice extrem de inguste si, inutil de mentionat, duble.

Seria atractiilor principale continua cu aripile laterale perfect conturate - insotite de jante din aliaj caracterizate de diferite stiluri, pe cand stopurile cu design angular si evacuarea dubla definesc partea din spate a caroseriei.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, noua generatie Genesis G90 vine cu pana la sase display-uri color - daca punem la socoteala si ecranul destinat climatizarii cu comenzi tactile. Din peisaj nu lipsesc nici scaunele individuale, incalzite, ventilate si cu masaj, consola centrala alungita sau instalatia audio cu 23 de boxe.

Nota de plata nu reprezinta - in continuare, decat un mister, insa clientii vor avea la dispozitie doua versiuni diferite de caroserie, fiecare varianta urmand a se bucura de propria motorizare, daca mai trebuia cumva precizat.

Lista cu optiuni debuteaza cu modelul standard - lung de 5.275 de milimetri, ce se poate lauda cu un V6 T-GDi de 3.5 litri si 380 CP pe rotile spate sau ambele punti. Optiunea cu ampatament marit si lungime de 5.465 de milimetri mizeaza pe acelasi V6 T-GDi de 3.5 litri, intr-o formula ce cuprinde inclusiv un compresor electric.

Valoarea specifica puterii maxime va fi dezvaluita ulterior, ultimul comunicat oficial de presa limitandu-se la a spune - in schimb, ca pachetul tehnic va fi completat, in cazul de fata, exclusiv de un sistem de tractiune integrala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2022