Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 19 inch, scaune incalzite si instalatie audio Bose. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 19 inch, scaune incalzite si instalatie audio Bose. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are jante pe 19 inch, scaune incalzite si instalatie audio Bose
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de 12.3 inch si instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 18 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii iunie, cea mai recenta iteratie a celebrei berline oferite de compania Nissan sub numele de Altima are, incepand cu ziua de luni, si un pret de pornire. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului 2022, respectiva gama isi va intampina clientii alaturi de o nota de plata care variaza intre 25.290 si 34.990 de dolari. In functie de versiunea de echipare, de motorizarea aleasa si - presupunand ca mai trebuia adaugat, fara a pune la socoteala si costul optionalelor.

Nissan Altima Facelift

Nissan Altima Facelift

Nissan Altima Facelift

Comercializata sub indicativul 2.5 S FWD, varianta de baza a respectivului model de origine japoneza se bucura de serviciile unui propulsor aspirat in patru cilindri, cu o capacitate de 2.5 litri si undeva in jurul a 188 de cai putere - potrivit producatorului din Tara Soarelui Rasare. Aceeasi unitate de 2.488 de centimetri cubi - pe benzina, este disponibila si intr-o impreuna cu AWD, de la 27.590 de dolari, insa doar cu 182 CP sub capota - conform, din nou, niponilor.

Seria optiunilor puse la dispozitia potentialilor cumparatori se incheie, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un motor 2.0 turbo - cu compresie variabila si 248 de cai putere, livrati exclusiv rotilor de pe puntea fata. Nota de plata a respectivei optiuni, insotita - similar celorlalte configuratii, de o cutie cu variatie continua, porneste de la 34.990 de dolari, anunta un comunicat de presa.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotari, noul Nissan Altima se va putea lauda - in standard sau numai optional, si de faruri cu LED, de jante pe 19 inch. Plus o trapa cu actionare electrica, tapiterie din piele, scaune incalzite, instalatie audio de inalta fidelitate - de la Bose, display de 12.3 inch etc.

Nissan Altima Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Nissan Altima Facelift
mai multe