Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri si scaune fata cu functie de ventilatie. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 2.5 litri si scaune fata cu functie de ventilatie. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 2.5 litri si scaune fata cu functie de ventilatie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central cu o diagonala de 8.8 inch, viitorii pasageri urmand a se bucura, fie in standard, fie contra cost, si de instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si de bancheta spate cu incalzire.

Iese numaidecat in evidenta prin design-ul (extrem de) agresiv al partii frontale - cu contrastul dintre grila masiva a radiatorului si farurile infime reprezentand punctul principal de atractie, insa nici elementele de culoare neagra de la nivelul aripilor ori prizele posterioare de aer - false, ce este drept, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Aceeasi reteta caracteristica departamentului exterior a mai pregatit, aparent, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un display central cu diagonala de 8.8 inch. Plus intrumente de bord partial digitale, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, o tapiterie din piele, cusaturi contrastante, scaune fata cu functie de ventilatie, volan cu trei spite, bancheta spate cu incalzire, boxe semnate de specialistii Bose. Si asa mai departe.

Comercializata la preturi incepand de la 27.550 de dolari, prima generatie a gamei Mazda CX-50 se bucura exclusiv de serviciile unui propulsor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.5 litri - pe benzina. Disponibil atat intr-o versiune aspirata, cat si intr-o varianta supraalimentata, clientii urmand sa aiba astfel la dispozitie - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, 187, respectiv 256 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2022